Muntatge de Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz

Dabiz Muñoz, de pedra: anunci d'embaràs sorpresa de Cristina Pedroche

Cristina Pedroche està emocionada per l'arribada del nou nadó

Cristina Pedroche, presentadora i col·laboradora televisiva, té una bona notícia: una de les seves millors amigues ha anunciat que està embarassada. Estem parlant de la discreta parella de l'humorista Miki Nadal. La notícia ha estat recollida per tots els mitjans de comunicació, ja que suposarà un fet històric dins de la crònica social.

Miki Nadal és pare d'una nena fruit del seu primer matrimoni i ara ho tornarà a ser gràcies a Helena Aldea, la gran companya de Cristina Pedroche. La presentadora ha confessat que manté una relació molt estreta amb ella, de fet va ser qui va la va presentar a l'humorista. Per aquest motiu vol ser la padrina del nadó que està en camí, una proposta que no ha deixat ningú indiferent.

Primer pla de Cristina Pedroche amb el rostre seriós
Cristina Pedroche vol protegir a Dabiz Muñoz, per això no parla d'ell | GTRES

Cristina Pedroche manté una relació estable amb Dabiz Muñoz, el cuiner més controvertit de la crònica social. Els rumors de crisi han sonat amb força més d'una vegada, però junts han demostrat que tot eren invents dels seus detractors. La presentadora està encantada amb Dabiz, han format una bonica família i tenen un futur brillant al davant.

Cristina Pedroche està immersa en una gran quantitat de projectes professionals que han consolidat el seu regnat televisiu. Passa molt de temps al costat de Miki Nadal, ha esdevingut una de les seves grans amigues i està orgullosa del que està passant. L'artista està esperant el seu segon nadó i tot fa pensar que està a punt de viure l'etapa més bonica de la seva vida.

Cristina Pedroche, emocionada: «Serà la millor mare»

Cristina fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació i s'ha adonat que el més encertat és ser discreta. Pràcticament no concedeix entrevistes parlant de la seva vida privada perquè sap que tot es pot tergiversar. Tot i això, sempre que li pregunten respon de forma natural a totes les preguntes perquè no té res a amagar.

Pedroche ha revelat la relació secreta que l'uneix amb Miki i Helena: ella va ser qui els va presentar i va exercir de mediadora. Per això està tan emocionada pel nadó que està en camí i els ha demanat ser la padrina. La comunicadora és una de les poques persones que pot presumir de tenir bona relació amb la majoria dels seus companys televisius.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz
Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz estan al millor moment de la seva relació | GTRES

Miki Nadal sap que la parella de Dabiz Muñoz s'alegra de manera sincera, ja que ha viscut de prop el seu romanç amb Helena. «És la dona que la vida m'ha posat al costat com a companya de viatge fins a l'infinit i més enllà. Serà la millor mare del món perquè és bona, dolça, pacient i sorprenent», comenta l'humorista.

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz viuen aliens al focus

Cristina ha tingut molts problemes perquè és una persona força coneguda i tots els seus passos estan estudiats al detall. Hi va haver qui la va acusar d'estar a prop de Dabiz per cridar l'atenció de la premsa i guanyar diners a la televisió, però no és veritat. El cuiner i la presentadora porten trajectòries diferents i han aconseguit triomfar cadascun a la seva professió.

Pedroche ha deixat Dabiz sense paraules perquè ell tampoc sabia que Miki Nadal i la seva parella estan esperant el seu primer fill comú. L'humorista i l'empresària han guardat el secret fins al final, però saben que no podien amagar-lo de manera constant. El millor en aquests casos és tractar el tema amb naturalitat i intentar que la premsa respecti la notícia.

La presentadora ha aconseguit allò que el seu amic Miki està buscant: viure al marge de la crònica social. Tot i que és un rostre mediàtic, està lluny del conflicte perquè sempre té molta cura. Després de tants anys de carrera ha trobat la fórmula per viure tranquil·la i aliena al conflicte.