Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dafne Fernández amb cabell llarg i castany clar, amb expressió seriosa, apareix en primer pla; darrere seu, dues persones desenfocades i un emoji de cara sorpresa, al costat del text "4 Estrelles".

Dafne Fernández anuncia una esperada notícia sobre l'últim capítol de '4 estrellas'

Dafne Fernández, que interpreta Marta Lasierra, ha aconseguit alegrar els seguidors de la sèrie de La 1

4 estrellas, la sèrie que ha capturat els cors de milers d'espectadors, està arribant al final. La notícia ha deixat molts seguidors amb un nus a la gola, però també amb una promesa d'emocions fortes fins a l'últim episodi.

Dafne Fernández, una de les protagonistes de 4 estrellas, ha estat l'encarregada de donar aquesta esperada notícia a través de les seves xarxes socials. Ha descobert els fans de la ficció de La 1 que gaudiran d'una última entrega emotiva i memorable.

Fotografia de Dafne Fernández, Belinda Washington i Antonio Molero a la darrera temporada de 4 estrelles
Dafne Fernández ha interpretat un dels personatges fixos de '4 estrellas' | RTVE

L'emotiu adeu de Dafne Fernández a 4 estrellas

4 estrellas ha finalitzat l'enregistrament del seu darrer capítol. Aquesta fita marca el tancament d'una etapa significativa tant per a l'elenc com per als espectadors que han seguit fidelment les seves històries. La sèrie, emesa per TVE, ha estat un èxit rotund, conquerint audiències amb la seva narrativa intrigant i divertida, alhora que amb els seus personatges entranyables.

Des de la seva estrena, ha mantingut nombrosos fans lleials que s'han emocionat, rigut i plorat amb cada episodi. El comiat d'aquesta ficció no ha estat fàcil per a ningú i la tristesa s'ha fet palpable a les xarxes socials. Sobretot, entre els seus actors.

Fotografia grupal del repartiment de la tercera i última temporada de 4 estrelles a La 1
Dafne Fernández i els seus companys s'han emocionat molt amb el final del rodatge | RTVE

Especialment, han cridat l'atenció les paraules de Dafne Fernández a Instagram. Ella, que ha interpretat Marta Lasierra en 4 estrellas, s'ha acomiadat del seu personatge i de l'equip amb un emotiu missatge.

A la seva publicació, on ha pujat diverses imatges del seu pas per aquella, ha compartit els seus sentiments sobre la finalitat. Però, a més, ha donat una bona notícia als fans d'aquesta. Sí, perquè ha afirmat: “Encara que hem acabat de rodar, encara queden molts capítols per emetre i també aquest gran final que, ja avanço, us emocionarà”.

De la mateixa manera, l'actriu ha expressat la seva gratitud cap a tots els que van fer possible la ficció, incloent-hi els directors, els guionistes i tot l'equip tècnic. Per això ha escrit: “Fins sempre Marta Lasierra. Has estat gràcies a l'equipàs que t'ha envoltat cada dia al set, tot ho deus a aquesta família artística i tècnica”.

“I això és el que més farà mal. No gaudir-vos més. GRÀCIES”.

Dafne Fernández no ha escatimat tampoc en elogis per a una part essencial de 4 estrellas. Hi ha agraït la seva confiança des de l'inici i Daniel Écija i Javier Lorenzo per donar-li l'oportunitat d'interpretar Marta. I fins i tot els directors per la seva valentia i dedicació.

L'actriu també ha destacat el treball incansable dels guionistes, que sovint treballaven a contrarellotge per lliurar guions d'alta qualitat. El missatge ha estat un testimoni de la col·laboració i l'esforç col·lectiu que ha caracteritzat la producció de la sèrie.

Captura de '4 estrellas' amb Marta rient amb un vestit vermell i Tristán d'esquena
Dafne Fernández només ha tingut paraules d'agraïment després d'acabar '4 estrellas' | RTVE

I, per si no n'hi hagués prou, ha afegit: “A RTVE per apostar per aquestes històries tan actuals i necessàries en aquest horari tan difícil. Però que hem conquerit perquè vau creure en nosaltres”.

Tot i que Dafne tampoc no s'ha oblidat dels espectadors. Ha dit: “I sobretot gràcies al públic, per tot l'amor. Que ha estat MOLT”.

El futur de la graella de TVE: David Broncano pren el relleu

Amb el final de 4 estrelles , TVE es prepara per introduir un canvi significatiu a la seva programació. A partir del setembre, l'espai que ocupava serà reemplaçat per un nou programa presentat per David Broncano. Aquest moviment ha generat expectatives i curiositat entre els televidents, que estan ansiosos per veure què portarà aquell a la pantalla.

Ell és conegut pel seu estil únic i la seva capacitat per connectar amb l'audiència, per la qual cosa el seu nou format promet ser un èxit. Tot i això, l'ombra de la sèrie esmentada serà difícil de superar. Això sí, els seus espectadors podran gaudir molt aviat d'una altra ficció de la mateixa productora a Telecinco: La Agencia