Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de la cantant Amaia Montero en primer pla somrient a càmera al costat de la silueta d'un home, uns interrogants i un fons de cors roses

Tots els xicots d'Amaia Montero durant la seva reeixida etapa a La Oreja de Van Gogh

Descobreix els romanços que van marcar la vida d'Amaia Montero durant la seva trajectòria a La Oreja de Van Gogh

L'exvocalista de la popular banda La Oreja de Van Gogh, Amaia Montero, sempre ha mantingut un perfil baix respecte a la seva vida personal. Coneguda per la seva potent veu i carisma a l'escenari, Amaia ha preferit que la vida amorosa es mantingui allunyada dels focus. Tot i això, alguns dels seus romanços s'han filtrat a la llum pública, generant gran interès i especulació entre els seus seguidors.

Durant el seu temps amb La Oreja de Van Gogh, des de 1996 fins a 2007, Amaia Montero va gaudir d'un gran èxit professional. Però també hi va haver rumors i especulacions sobre la seva vida amorosa. Al llarg dels anys, la cantant ha estat vinculada amb diverses figures conegudes, encara que poques vegades va confirmar cap relació.

Amaia Montero feliç als Premis Cadena Dial
Els amors que es coneixen d'Amaia Montero | Europa Press

El misteriós primer amor d'Amaia Montero

Un dels misteris més grans en la vida amorosa d'Amaia Montero és l'home a què es refereix com a "Martín".

Aquest amor va marcar profundament la vida. A més, va ser una font d'inspiració per a moltes de les seves cançons als primers discos de La Oreja de Van Gogh.

Encara que Amaia mai va revelar la seva veritable identitat, se sap que "Martín" va ser algú molt proper i especial per a ella durant moments difícils.

“Al primer disc hi ha un munt de cançons dedicades a un noi que no comentaré... Algú que va estar molt al meu costat i prop meu en els moments complicats i és l'amor més pur i sincer que he conegut en la meva vida”, va confessar Amaia en una entrevista.

Aquest és un dels secrets més ben guardats d'Amaia Montero. Actualment, se segueix sense conèixer la identitat d'aquest misteriós "Martín".

El més que possible idil·li entre Amaia Montero i Guti

El 2006, van sorgir rumors sobre una possible relació entre Amaia Montero i el futbolista del Reial Madrid, José María Gutiérrez 'Guti'.

Les especulacions van començar quan es van publicar diverses fotos de tots dos en actituds afectuoses al mig del carrer.

No obstant això, Amaia mai va confirmar aquest romanç. Tot i les imatges i els rumors, la cantant sempre va mantenir la seva postura de no revelar detalls sobre la seva vida privada.

Per aquest motiu, la relació amb Guti va quedar al terreny de les especulacions. Avui dia, tampoc no ha estat confirmada per cap dels protagonistes.

Gonzalo Miró, l'única parella reconeguda per Amaia Montero

L'única relació que Amaia Montero ha confirmat públicament va ser amb Gonzalo Miró, un conegut treballador de la televisió espanyola.

Aquest romanç va sortir a la llum el 2009, quan se'ls va veure junts en una festa. Gonzalo i Amaia van ser fotografiats en sopars, sortides al cinema i esdeveniments públics.

Encara que al principi Amaia va intentar desmentir qualsevol vincle amorós. Finalment, va confessar que estaven junts a causa de la pressió constant dels mitjans i les preguntes recurrents.

Foto de la cantant Amaia Montero caminant de la mà de Gonzalo Miró a l'aeroport
L'única parella oficial que se li ha conegut a Amaia Montero ha estat Gonzalo Miró | Europa Press

“La relació entre Gonzalo i jo sempre va ser bona. Ens portem molt bé”, va comentar Amaia. La relació va durar dos anys i, encara que va acabar, tots dos van continuar sent bons amics.

Aquesta relació va mostrar una faceta més accessible de la cantant, que va permetre al públic conèixer una mica més sobre la seva vida personal.