Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
A la imatge es mostra dues dones en un programa de televisió, una d'elles està en un requadre circular i l'altra està dreta amb un micròfon, mentre a la part inferior es llegeix el text "Carmen Martínez-Bordiú, protagonista de la crònica social durant més de cinc dècades”.

El poderós missatge de María del Monte a 'Lazos de Sangre' que ningú podrà ignorar

María del Monte s'ha posicionat a favor de Carmen Martínez-Bordiú a 'Lazos de Sangre'

María del Monte s'ha presentat a l'especial de Lazos de sangre dedicat a Carmen Martínez-Bordiú. Una ocasió que ha volgut aprofitar per defensar la seva amiga, a més d'enviar un missatge poderós a l'audiència.

"Jo no vinc ni a defensar ni a ofendre, però si alguna cosa he de defensar és sempre el dret a la llibertat de les persones. I, per descomptat, ella també en té", ha assenyalat contundent del Monte.

Recordem que María del Monte tampoc no ha passat per un bon moment, sobretot arran del robatori que patia a casa seva. Robatori en què va veure involucrat el seu nebot Antonio Tejado.

Una dona amb ulleres i un vestit verd apareix en un programa de televisió, amb un text a la part inferior que diu:
María del Monte defensa Carmen Martínez-Bordiú | RTVE

Molt afectada per la situació, del Monte ha optat per refugiar-se a la seva dona, Inmaculada Casal, que ha estat sempre el seu gran suport. De fet, això l'ha ajudat a continuar endavant.

Amb el pas dels mesos, María del Monte ja comença a adaptar-se a la nova vida. Just per això, podem veure-la en nombrosos programes de televisió, on col·labora de manera habitual.

I aquesta nit reapareix per defensar la seva gran amiga, Carmen Martínez-Bordiú, a qui ha estat molt unida.

María del Monte apareix a Lazos de Sangre disposada a defensar Carmen Martínez-Bordiú

Neta gran del dictador Francisco Franco i reina absoluta de la crònica social, Bordiú fa temps que està allunyada del focus mediàtic.

Just per això, a Lazos de Sangre es disposen a investigar on és actualment i com és la seva nova vida a Portugal.

Però del Monte no està sola en el debat, sinó que també compta amb la companyia de Rosa Villacastín, Valeria Vegas, Marta Nebot, Luz Sánchez-Mellado i Nacho Montes.

Una dona de cabell castany i ondulat està asseguda en un estudi de televisió, amb un públic al fons i un rètol a la cantonada inferior esquerra que diu
Carmen Martínez-Bordiú, protagonista de 'Lazos de sangre' | RTVE

"Està encantada a Portugal, lluny de la pressió mediàtica que ella mateixa va escollir en un moment determinat", ha revelat el germà de Bordiú. "Entre altres coses, perquè havia de viure d'alguna cosa. I, fins que no ha heretat, s'havia de guanyar la vida amb alguna cosa".

"Té dret a estar tranquil·la a Portugal", consideren aquells que la coneixen. No obstant això, tampoc s'ha negat que els seus germans parlin sobre ella a Lazos de Sangre.

Dues persones en un programa de televisió anomenat
María del Monte se sincera amb Jordi González a 'Lazos de sangre' | RTVE

Sobretot perquè posats a parlar, prefereix que ho facin aquells que la coneixen bé. Va ser després de morir la seva mare, i en tenir accés a la incalculable herència dels Franco, quan desapareix dels mitjans.

Des de llavors, Carmen viu a prop de la Riviera portuguesa, un autèntic paradís on pot gaudir de la platja, menjar bé i viure la vida amb què sempre va somiar.