Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues dones amb expressions facials contrastants, Pilar Vidal amb auriculars i expressió de sorpresa, i Sónsoles Onega somrient, amb un emoji de cara sorpresa entre elles.

Pilar Vidal sorprèn Sonsoles Ónega amb una notícia que pocs esperaven

Pilar Vidal ha confessat la jugada mestra que està fent servir Álvaro Muñoz Escassi per desacreditar María José Suárez.

Pilar Vidal, coneguda col·laboradora de televisió i periodista, ha abordat a Y ahora Sonsoles un dels temes més candents del moment.

Vidal ha parlat de la presumpta infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi a María José Suárez. Amb el seu característic estil directe i sense embuts, Pilar no va deixar cap dubte sobre la seva opinió respecte a l'assumpte. Donant lloc a un gran enrenou entre els espectadors i al plató mateix.

Pilar Vidal parla fort i clar de la seva opinió sobre el tema

Pilar Vidal va començar la seva intervenció deixant clara la seva posició sobre la situació. "Escassi s'acosta a Hiba Abouk per fer parlar i evitar que María José parli", va afirmar la col·laboradora.

Suggerint així que el conegut genet està utilitzant la proximitat amb l'actriu Hiba Abouk com una estratègia per desviar l'atenció de la seva presumpta infidelitat. Segons Vidal, aquesta maniobra té com a objectiu principal mantenir Maria José Suárez fora del focus mediàtic, relegant la seva veu i perspectiva sobre els fets.

Dues persones posant en diferents contextos, Pilar Vidal amb cabell ros i Álvaro Muñoz Escassi amb barba i cabell fosc.
Pilar Vidal carrega durament contra Álvaro Muñoz Escassi | La Sexta, Europa Press, catalunyadiari.com

La periodista no s'hi va aturar i va aprofundir en la seva anàlisi, oferint una visió encara més crítica del comportament d'Álvaro Muñoz Escassi. "La intenció d'Escassi és que María José sembli una dona despechada", va opinar Vidal.

Segons la periodista el genet pretén manipular la percepció pública de Suárez, presentant-la com algú que reacciona de manera exagerada o irracional davant de la situació. Aquesta tàctica, segons Pilar, busca restar credibilitat a qualsevol declaració o acció que María José pugui prendre en resposta a la infidelitat.

Hiba Abouk prefereix no posicionar-s'hi

D'altra banda, Hiba Abouk, que s'ha vist inesperadament embolicada en aquesta controvèrsia, encara no ha emès cap comunicat oficial sobre això. L'actriu ha optat per mantenir silenci, almenys ara com ara. Evitant així alimentar els rumors i especulacions que giren entorn de la seva relació amb Escassi.

Álvaro Muñoz Escassi, per part seva, ha intentat calmar les aigües i aclarir la naturalesa de la seva relació amb Hiba Abouk. En una recent declaració, Escassi va afirmar categòricament que entre ell i l'actriu no hi ha res més que una "bonica amistat".

Captura de Sonsoles Ónega aixecant el dit a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles Ónega sorpresa davant les declaracions de Pilar Vidal | Atresmedia

La revelació de Pilar Vidal ha causat un notable impacte al programa Y ahora Sonsoles. On Sonsoles Ónega ha mostrat la seva sorpresa davant de la contundència de les afirmacions de la seva col·laboradora.

El tema de la infidelitat d'Álvaro Muñoz Escassi i la seva estratègia per desviar l'atenció ha capturat l'atenció del públic. Esdevenint així el centre de nombroses converses i debats en l'àmbit televisiu i més enllà.