Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de la presentadora María Patiño i el streamer Ibai Llanos en primer pla amb una explosió gràfica entre ells

María Patiño confirma la seva història amb Ibai Llanos i Marta Riesco s'emociona

María Patiño sembla que està en un bon moment laboral, ja que ha revelat el seu nou projecte amb Ibai Llanos.

María Patiño ha revelat al seu programa Ni que fuéramos shhh que té un nou projecte relacionat amb el streamer Ibai Llanos. La periodista ha revelat entre els aplaudiments dels seus companys que estarà presentant 'La Velada de l'Any 4' juntament amb Ibai. Una notícia que sembla que ha emocionat notablement Marta Riesco.

Tot i que la jove periodista no ha estat l'única que s'alegra de l'èxit professional de la seva companya. El mateix director del programa, David Valldeperas, ha confessat que tots “estem molt orgullosos de tu”.

La Vetllada de l'Any 4 estarà carregada de grans sorpreses

En 10 dies, tots els usuaris de les xarxes socials podran gaudir de l´esdeveniment més gran de l´any en aquest sector. La famosa 'Vetllada de l'Any 4' d'Ibai Llanos. El famós streamer espanyol serà novament l'epicentre de tot internet gràcies al projecte que va iniciar fa quatre anys.

Aquesta edició promet superar tots els rècords possibles, amb un de ja confirmat: el d'assistència. Ibai ha aconseguit omplir el Santiago Bernabéu, convertint aquesta vetllada en què tindrà més espectadors presencials de totes les edicions anteriors.

Captura de María Patiño molt emocionada amb els braços enlaire al programa 'Ni què fóssim' de Canal Quickie
María Patiño no serà l'única sorpresa a la 'Velada' | Canal Quickie

Ibai Llanos no només ha preparat un esdeveniment de lluita impressionant, sinó que ha incorporat múltiples sorpreses que han deixat els seus seguidors ansiosos per la gran nit. Els combats, com sempre, seran entre alguns dels creadors de contingut més grans de la nostra comunitat.

Tot i això, aquesta edició introdueix dos nous formats emocionants. D'una banda, el combat 2vs2 femení entre les mexicanes Amablitz i Alana contra les espanyoles Zeling i Nissaxter promet ser una batalla èpica.

D'altra banda, s'estrenarà el format 'rei de la pista' al més pur estil WWE, afegint-hi un toc d'espectacle.

Com si no n'hi hagués prou, Ibai ha superat totes les expectatives en anunciar un cartell d'artistes digne dels millors festivals del món.

Aquests són els famosos que actuaran al gran esdeveniment

Els assistents i espectadors podran gaudir d'actuacions en viu de David Bisbal, Anuel AA, Nicky Jam, Julieta Venegas, Paulo Londra, Bizarrap i Young Miko. Aquesta alineació impressionant assegura que la Vetllada de l'Any 4 no només serà un esdeveniment de lluita, sinó també una festa musical de primer nivell.

Captura de María Patiño com a presentadora de Ni que fuéramos
María Patiño ha confessat que serà vista al món sencer | Canal Quickie

Però la sorpresa més gran de totes, i la que ha deixat a molts amb la boca oberta, és la participació de María Patiño. La coneguda presentadora de televisió ha confirmat que serà la copresentadora de l'esdeveniment juntament amb Ibai Llanos. Aquesta notícia va ser revelada per la pròpia Patiño al seu programa al canal de Twitch 'CanalQuickie'.

Amb evident emoció, Maria va declarar: "Deixar-me que he de explicar alguna cosa molt important. És molt breu, copresentaré la quarta Vetllada de l'Any d'Ibai Llanos. M'ho han proposat aquest matí i estic molt contenta i em veuran al món sencer, al Japó inclòs".