Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Olga Moreno i Elena Rodríguez en primer pla mirant a càmera sobre un fons blau

Elena Rodríguez pren una decisió amb Olga Moreno després de veure-la patir a Supervivientes

Elena Rodríguez ha hagut de prendre una difícil decisió que involucra Olga Moreno pel bé de la seva filla

Elena Rodríguez va brindar ahir a la nit una alegria indescriptible a la seva filla Adara Molinero en anunciar el seu compromís matrimonial amb el seu xicot. Aquest anunci va omplir de felicitat Adara, que ha participat en la darrera edició de Supervivientes.

Afegint així un raig de llum i esperança al final de la seva intensa experiència al programa. Tot i això, la felicitat de l'anunci es va veure enfosquida per una decisió controvertida que Elena va haver de prendre avui, enfrontant-se a una cruïlla que va posar a prova la seva lleialtat i judici.

Aquesta ha estat la difícil decisió que ha hagut de prendre Elena Rodríguez

La decisió en qüestió es va centrar en la difícil elecció de salvar un dels participants del reality. Elena ha hagut de votar des de l'aplicació: Jorge Pérez o Olga Moreno. Per a sorpresa de molts, Elena va optar per salvar Olga Moreno, una amiga propera de la seva filla.

Aquesta elecció ha provocat una onada de crítiques i reaccions negatives entre els seguidors d'Elena, que no obliden el controvertit passat televisiu d'Olga i la connexió amb Adara.

Adara Moliner de cabell llarg i castany parlant a 'Supervivientes' amb fons desenfocat. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024
Adara Molinero encara no s'ha comunicat sobre això | Mediaset

Elena Rodríguez, una figura respectada i estimada per la seva franquesa i autenticitat, ha estat una font constant de suport per a la seva filla Adara. El seu anunci de compromís matrimonial va ser un moment de gran emoció, marcant un nou capítol a la seva vida personal.

La notícia va ser rebuda amb entusiasme pels fans d'Adara i Elena, que van celebrar l'amor i la felicitat de la família.

Els teleespectadors jutgen el passat d'Olga Moreno

Tot i això, la decisió d'Elena de salvar Olga Moreno ha generat un intens debat. Els seguidors d'Elena no han pres bé aquesta elecció.

Olga Moreno és una figura que ha generat controvèrsia en el passat, especialment en la seva participació en altres programes de telerealitat i la seva relació amb personatges mediàtics vinculats a Adara.

Captura d'Adara Molinero a la palapa de Supervivientes amb Olga Moreno
Olga Moreno té un vot més gràcies a la seva amistat amb Adara Molinero | Mediaset

En un intent d'explicar la seva elecció, Elena ha subratllat l'amistat entre Olga i Adara, argumentant que la seva decisió va ser presa amb la intenció de mantenir aquesta relació intacta. "Amb tu Adara, per totes les abraçades que li vas donar abans de saltar", va declarar Elena a través de les seves xarxes socials. No obstant, aquesta explicació no ha estat suficient per apaivagar els seguidors que senten que Adara ha estat perjudicada per aquesta decisió.

Les xarxes socials s'han inundat de comentaris i de reaccions dels fans. Alguns han defensat la decisió d'Elena, mentre que altres n'han expressat el descontent i la decepció.

Adara Molinero aliena a tota la polèmica generada per la seva mare

El suport a Olga Moreno en detriment de Jorge ha posat Elena al centre d'una tempesta mediàtica. Mentrestant, Adara Molinero ja és fora del concurs.

La influencer va reprenent a poc a poc vida normal. De moment, la noia encara no ha donat declaracions de la decisió que ha pres la seva mare.