Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge de Manuel Cortés Bollo amb una imatge de Marieta Díaz

Telecinco publica una notícia sobre Manuel Cortés que revela com és la seva nova vida

Manuel Cortés sempre és al focus gràcies a la seva vida sentimental, aquesta vegada ha estat relacionat amb Marieta

Marieta i Manuel Cortés Bollo han generat un gran enrenou mediàtic. Abans que Marieta viatgés a Hondures per participar a Supervivientes, va participar en un dels videoclips del fill de Raquel Bollo.

La bona sintonia entre tots dos va fer saltar les alarmes sobre una possible relació romàntica. Ara, amb la reaparició de l'exconcursant del reality de Telecinco al programa Así es la vida, la veritat ha sortit a la llum.

Manuel Cortés Bollo i Marieta posant amb samarretes vermelles i pantalons beix, Marieta amb una trena llarga i Manuel amb barba i tatuatges als braços.
Marieta ha aclarit en directe la relació amb Manuel | catalunyadiari.com, Mediaset

Marieta torna a la televisió per aclarir els rumors

Marieta ha tornat a la palestra pública per posar fi a tots els rumors. Els quals giren al voltant d'un suposat romanç amb Manuel Cortés Bollo.

Fa uns dies, els dos joves van ser captats junts a l'interior del vagó d'un tren. A més, no han tingut objeccions a posar junts en diferents imatges compartides en xarxes socials.

Fet que ha incrementat els comentaris i especulacions. Si fos cert, podríem estar davant la parella de l'estiu per excel·lència.

Captura de Marieta Díaz a 'Així es la vida'
Marieta dona la cara per explicar la seva amistat amb el cantant | Mediaset

Tot i això, Marieta ha estat categòrica en el seu aclariment: entre ells no hi ha més que una mera amistat. “Ric, però parlo de debò. De veritat, som amics”, ha assegurat amb un somriure.

La pressió dels col·laboradors va fer que Marieta, la tercera finalista de Supervivientes, expliqués detalls sobre com va conèixer Manuel Cortés. Va ser durant l'enregistrament d'un videoclip, un projecte professional que els va permetre entaular una amistat molt bona.

“Ell m'ha estat defensant a Supervivientes i quan vaig sortir del programa vam coincidir en un festival”, va explicar. A més, Marieta va revelar que quan alguns seguidors els van veure al mateix vagó de tren, “cadascú anava per a un lloc”.

Així és ara la vida de Manuel Cortés

La notícia de Telecinco també ha proporcionat una visió més àmplia de la nova vida de Manuel Cortés Bollo.

Després de la seva destacada participació a Supervivientes, Manuel ha continuat amb la seva carrera musical, llançant nous projectes i videoclips que han captat l'atenció dels seus fans. La seva mare, Raquel Bollo, ha estat al seu costat en tot moment, recolzant-ho en la seva trajectòria artística.

Manuel Cortés i Raquel Bollo apareixen en primer pla amb expressions serioses.
Raquel Bollo recolza el seu fill en tots els projectes | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

A més, Manuel ha aprofitat la seva creixent popularitat per involucrar-se en diferents esdeveniments i festivals. On ha pogut connectar amb altres artistes i enfortir la seva presència a la indústria musical.

Per la seva banda, Marieta ha demostrat ser una jove resilient i centrada. La seva participació a Supervivientes no sols la va consolidar com una competidora forta, sinó també com una persona autèntica i amb una gran capacitat d'adaptació. Després de sortir del reality, ha sabut manejar l'atenció mediàtica i els rumors, mantenint-se ferm en les seves declaracions i deixant clar que la seva relació amb Manuel és de pura amistat.