Primer pla del futbolista Dani Güiza.

Dani Güiza abandona un dels seus fills: «He demanat ajuda a Nuria Bermúdez»

Dani Güiza ha quedat en evidència després del dur testimoni de Christian

Dani Güiza és un futbolista que fa anys va saltar als mitjans per la seva relació amb la polèmica Nuria Bermúdez. Tot i això, des de fa una dècada ha estat allunyat de la premsa rosa després de casar-se amb Rocío Herrera. Però ara ha tornat a ser protagonista per una situació molt compromesa.

El que ha passat és que el seu fill gran, Christian, ha decidit parlar a Sálvame. Ho ha fet per deixar clar que el seu pare l'ha abandonat i no es preocupa d'ell.

Dani Güiza, en evidència

El futbolista gadità té tres fills. La petita és Eva, fruit del seu matrimoni, i el mitjà és Daniel, que va néixer de la seva història d'amor amb Bermúdez. El primogènit és Christian, de 19 anys, que el va tenir durant la seva relació amb Rocío Aranda.

Precisament el més gran dels tres ara ha decidit parlar per primera vegada a la televisió i ho ha fet per carregar durament contra l'esportista. Aquest, que va desnonar fa anys Aranda de la casa on vivia, va aconseguir la custòdia del jove. No obstant això, sembla que les coses entre tots dos no van gens bé.

El noi ha donat un testimoni que qüestiona Dani. Ha explicat a la televisió que ha decidit parlar «perquè la gent s'adoni de la situació per la qual estic passant. He passat de tenir-ho tot, els meus estudis, a no tenir res».

«He intentat mantenir contacte amb el meu pare, però ell no ha contestat els meus missatges. M'he trobat, fins i tot, en situacions en què he arribat a les 00:00 a l'estació d'Atocha i m'he vist sense res, sense poder anar-me'n a casa. M'ha hagut d'ajudar fins i tot Nuria Bermúdez, que és qui m'ha recollit i m'ha portat de tant en tant al metge».

Fotomuntatge de Dani Güiza i el seu fill Christian.
Dani Güiza ha vist Christian qüestionar-lo com a pare. | CatalunyaDiari
 

En aquest punt ha explicat un moment realment dur per a ell. Ha exposat: «El dia abans de tornar de Madrid vaig parlar amb ell perquè vivia en un pis i li vaig dir si me n'anava al pis o amb ells. La seva resposta va ser que me n'anés amb la meva mare i que quan tingués diners per pagar el pis que me n'anés allà».

«La meva mare està passant per una situació econòmica força complicada. I el meu pare em va dir que literalment no deixaria anar ni un euro més. I, per tant, que la meva carrera, que són uns 9.000 € a l'any, ja no la puc continuar».

D'aquesta manera, el noi ha deixat clar l'instant tan dur que travessa per l'actitud de l'esportista. I està previst que doni més detalls avui divendres, ja que anirà al Deluxe.

▶️ Paula Echevarría reacciona a los rumores de boda con Miguel Torres

Dani Güiza veu com més persones parlen sobre el seu rol com a pare

L'exfutbolista del Cadis és al punt de mira per les paraules del seu fill, però també pel que han dit altres persones. En concret, per les declaracions que ha fet a Sálvame la família que ha acollit Christian en diverses ocasions.

Aquest clan ha manifestat: «No és la primera vegada que l'hem hagut d'acollir a casa. De fet, abans de ser aquí va ser a casa d'un amic, fins que vam rebre la trucada que era al carrer. És cert que quan el vam recollir no estava en condicions: brut, sense banyar, sense menjar».

«Ens vam posar en contacte amb la seva mare i el van recollir i se'l van emportar. El pare ens ha arribat a dir que no estem al seu nivell perquè ell viu en un xalet als afores de Sanlúcar. Mai no ha estat a disposició del seu fill, sempre hem estat els pares dels amics els que ens hem dedicat a acostar-lo a casa seva».

En aquest punt fins i tot ha dit: «No entenc que no es preocupi de saber on és el seu fill».

Després que aquesta informació hagi vist la llum, Güiza sembla que ha enviat un missatge a Christian. Segons La Voz del Sur li hauria dit: «M'has fallat. Ja tens el que volies, què és la televisió».