Jorge Javier Vázquez plorant

Salten les alarmes amb el català Jorge Javier Vázquez, desaparegut

Jorge Javier fa diversos dies que no apareix en antena

Jorge Javier Vázquez va convertir-se, sense voler-ho, en un dels grans protagonistes del Sálvame Mediafest. Sí, perquè tenia previst pujar a l'escenari a cantar amb Sonia i Selena, però finalment no va fer-ho. Davant de la seva absència, els espectadors mostraven la seva intriga pel qual va passar.

El badaloní finalment va ser substituït en la conducció de la gala per Adela González i Nuria Marín. Però sorprèn, sobretot, el secretisme amb què es va tractar la seva absència, ja que en cap moment es va esmentar el seu nom ni es van donar explicacions per aquest canvi de plans.

Cal dir, però, que Jorge Javier porta tota la setmana desaparegut de la televisió. No se li va poder veure durant aquests dies a Sálvame, sent reemplaçat per Adela. A més a més, després d'aquestes darreres absències, tot feia indicar que tampoc estaria present ahir a Supervivientes.

En general, a la nota de premsa que remet Mediasetamb els continguts de la gala sol aparèixer el seu nom, però aquesta setmana l'ometen. Així mateix, als 'banners' que difon la cadena durant l'emissió en directe promocionant de l'espai del dijous tampoc hi ha rastre de la seva foto. Per tant, tot fa indicar que no se'l veurà en antena fins d'aquí a uns dies.

Jorge Javier Vázquez
Jorge Javier Vázquez no va anar en tota la setmana al seu lloc de treball | TELECINCO

Els seus seguidors es van mostrar molt preocupats a les xarxes socials amb la seva absència. «Què li passa?», «no l'hem vist tota la setmana» o «porta des de divendres sense aparèixer», van ser alguns dels missatges. Tots estaven molt pendents de rebre notícies, però ningú va informar sobre la seva situació.

A les xarxes socials porta també un temps retirat, ja que la seva darrera publicació és del passat 18 de juny. Així doncs, això afegeix més misteri a la situació.

La baixa de Jorge Javier Vázquez no és la primera que pateix Mediaseti Supervivientes en els darrers dies. Diumenge passat, Ion Aramendi va haver d'absentar-se del seu lloc després d'encomanar-se per Covid-19. Tot i que es mostrava molt recuperat, van assegurar que havia tingut uns dies una mica complicats.

D'aquesta manera, el seu lloc va ser ocupat per Carlos Sobera. Llavors, es desconeix si el virus també ha obligat el badaloní a faltar a la feina o si, per contra, hi ha una altra raó.

Ara com ara es descarta la possibilitat que hagi començat les seves vacances perquè té el compromís d'agafar-les un cop finalitzi el 'reality' d'aquí a unes setmanes. A més a més, abans de marxar de descans sempre sol acomiadar-se de l'audiència, i en aquest cas no ha estat així.

Així les coses, només faltava saber qui cobriria la seva vacant aquest dijous al programa de supervivència en cas que el presentador faltés. Entre els candidats principals es postulaven, d'una banda, Ion Aramendi, un cop restablert, o també Carlos Sobera. Finalment, la gala d'ahir de Supervivientesva ser presentada per Sobera, un dels rostres més estimats pel públic.

Jorge Javier Vázquez dona senyals de vida al seu bloc

Jorge Javier Vázquez no ha aparegut als seus programes aquesta setmana, però sí que se l'ha pogut llegir al seu bloc de Lecturas. I ho va fer per parlar d'un dels temes del moment, la sortida de l'armari de María del Monte.

El comunicador va aplaudir la decisió de confessar la seva homosexualitat mentre assenyalava que «cada persona ho fa públic quan creu convenient». Tot i això, també li va dedicar algun retret al seu comentari.

Moment de Jorge Javier parlatn amb Isa Pantoja i Asraf Beno a la primera gala de Supervivientes 2022
Tot feia indicar que Jorge Javier tampoc estaria a la gala de Supervivientes| Mediaset

Tots dos havien parlat en alguna ocasió de xicots i xicotes. «Tots dos enteníem que les converses que manteníem en privat no es podien traslladar al públic», deia. Per això quan li tocava entrevistar-la «parlàvem dels pans i els peixos», sense aprofundir en el tema.

Jorge Javier lamenta que no es mostrés més explícita en públic. «S'estava parapetant després d'un escut que impedia que hi connectéssim. Una no pot asseure's en un plató i dir permanentment que està enamorada de la vida i de l'amor, no», sentenciava.