Primer pla del porter Iker Casillas

Iker Casillas ho dona tot per perdut en descobrir que han venut la temuda fotografia

Es confirma la nova relació de Sara Carbonero

Se suma un altre cop dur a la vida d'Iker Casillas. I és que l'exfutbolista ja ha vist que no hi ha possibilitats de tornar amb la seva exparella, Sara Carbonero.

La veritat és que ha estat testimoni de la publicació d'una sèrie de fotos en què es veu la periodista gaudint d'un esdeveniment.

Fins aquí tot sembla molt normal. Però el que veritablement ha preocupat el de Móstoles és que la mare dels seus fills ha refet la seva vida sense ell i així ho han captat les càmeres.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Iker Casillas i Sara Carbonero eren una de les parelles famoses més consolidades del país. | GTRES
 

Després d'aproximadament un any separats, Iker Casillas tenia l'esperança de reprendre la seva relació amb Sara Carbonero. Tot i això, les seves il·lusions es van evaporar quan es va filtrar el fort rumor que la reportera estava sortint amb el cantant Kiki Morente.

De fet, es va acabar demostrant que era cert perquè la parella va ser capturada moltes vegades junta passejant pels carrers de Madrid.

Tot i no confirmar-se mai aquest festeig, la relació s'acabava després d'uns quants mesos junts. Sens dubte, l'ex d'Iker Casillas començava el 2022 soltera, per la qual cosa l'exfutbolista va tornar a desitjar que reprenguessin el seu matrimoni.

Tot i això, un altre rumor feia saltar totes les alarmes: Sara Carbonero estaria sortint amb el cantant Nacho Taboada. I, encara que només havien estat uns simples rumors, ara per fi han sortit a la llum unes imatges que confirmen el nou amor de la periodista.

Iker Casillas, desil·lusionat després de veure les fotos de la seva ex en un concert

Iker Casillas no pot creure's que, novament, les esperances de tornar amb la seva ex s'hagin esfumat. La veritat és que després d'11 anys de relació i dos fills en comú, Martín i Lucas Casillas, tenia la confiança de començar de 0 amb Sara Carbonero.

Primer pla de Sara Carbonero somrient.
La presentadora es troba de nou il·lusionada en l'amor. | Europa Press
 

Tot i això, si hi havia una oportunitat que es reconciliessin, ja no existeix, almenys de moment. I és que la periodista ha sorprès el món del cor assistint a un concert del seu xicot, Nacho Taboada, a Café Berlín.

La periodista, que sempre opta per la discreció davant els mitjans, aquesta vegada no s'ha pogut escapar de les fotos que li han fet els paparazzis presents. Sara Carbonero apareixia dimecres 29 de juny en un taxi, camí al concert de la seva parella.

Amb molta pressa, sortia del vehicle per endinsar-se per una porta de l'edifici que, ja us avancem, no era la principal. De moment, havia entrat sola fins que es va asseure al seu lloc i se la va veure molt ben acompanyada.

Per les imatges que ha vist Iker Casillas, es veu Sara Carbonero gaudint de la companyia de, ni més ni menys, que dels seus nous sogres. La periodista ballava al ritme de la música del seu xicot amb el seu pare al seu costat.

Sens dubte, una possible relació que havia sorgit com un rumor, però que ara s'ha confirmat del tot. Per desgràcia d'Iker Casillas, els pitjors presagis s'han acabat complint.

Qui és Nacho Taboada?

En realitat, segurament Iker Casillas, malgrat no tornar amb ella, s'alegra que la mare dels seus fills estigui feliç. La veritat és que la periodista així se sent perquè se la va veure gaudir del concert com una fan més.

Després de la publicació d'aquestes fotos, tothom vol saber informació sobre la persona que li ha robat el cor a la reportera, Nacho Taboada. Tot i això, ens quedarem amb les ganes perquè el cantant ha decidit seguir en l'anonimat, malgrat que la seva xicota estigui al focus mediàtic.

El líder de la banda de música Casa Valdés esborrava totes les imatges d'Instagram i, a més a més, decidia esborrar el perfil d'aquesta xarxa social. Per això, malauradament, no se'n tenen imatges.

D'altra banda, Sara Carbonero també adoptarà aquest perfil baix respecte a la seva nova il·lusió. Sempre ha estat una persona molt discreta i aquesta no en serà l'excepció. De moment, la premsa s'haurà de conformar a agafar-los in fraganti passejant junts de la mà, amb els seus familiars o, com ara, en un concert del cantant.