Fotomuntatge de Belén Esteban i Dani Martín

De Dani Martín a Belén Esteban: cinc famosos que han tingut problemes amb les drogues

Tots ells han parlat sense embuts de la relació que van tenir amb les drogues

Quan va passar per 'Gran Hermano Dúo', Kiko Rivera va sorprendre tothom quan va confessar que havia tingut un problema amb les drogues. I aquests dies ha parlat molt més sobre el tema a 'Planeta Calleja' . «He arribat a consumir cinc grams de cocaïna al dia», ha revelat.

 

És més, fins i tot ha 'culpabilitzat' en certa manera la seva mare pel fet que caigués en aquesta addició: «No li dono la culpa, però també té part de responsabilitat. Si hagués estat més atenta amb mi, potser no hi hagués caigut».

 

El testimoni de Kiko ha sigut molt clar, i ens ha recordat al d'altres celebrities del nostre país que també han coquetejat amb aquestes substàncies. Ens referim a persones que són famoses per la seva professió, per la seva vida personal o per les dues coses alhora.

Belén Esteban va confessar que tenia un problema amb les drogues

Durant anys es va rumorejar que Belén tenia una addicció, ja que la seva imatge anava empitjorant per moments. Ella no la va confessar fins que no la va haver superat i va estar recuperada del tot. Ho va fer a través de la seva autobiografia, titulada 'Ambiciones y reflexiones'.

En aquest llibre va relatar amb molta cruesa el nivell de dependència que va arribar a tenir: «Hi va haver un temps que només pensava en si el dia següent tindria alguna cosa per a xutar-me. En aquest món hi ha molta droga. Te n'ofereixen per tot arreu».

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban va patir molt per l'addicció a les drogues | Mediaset

«Vaig acabar estirada en una butaca tot el dia sense ganes de res. De l'únic que tenia ganes era de drogar-me més», va arribar a afirmar.

No obstant això, arribar a determinades situacions i l'ajuda dels seus éssers estimats li va servir per a prendre la decisió de deixar les drogues. Així, va exposar: «Un matí, vaig anar a resar a Sant Judes i li vaig implorar que em donés força i m'ajudés». I va aconseguir el que es proposava, per això ara la seva única addicció, tal com va confessar al 'Deluxe', és la vida i la seva família.

Dani Martín es va sincerar sobre el seu passat complicat

Un dels cantants més estimats del nostre país és, sens dubte, Dani Martín, que va ser líder d'El Canto del Loco. Ell sempre ha estat molt clar i sincer davant del públic, per la qual cosa ha arribat a confessar la malaltia crònica que pateix.

Primer pla de Dani Martín en un photocall
Dani Martín va confessar que prenia substàncies nocives | GTRES

Fa uns anys, però, ens va sorprendre explicant que havia 'tontejat' amb estupefaents. Ho va fer durant una entrevista a 'El Hormiguero'. «No vaig fer la comunió ni la mili. Estava estudiant i vaig anar demanant pròrrogues. No vaig anar a la mili perquè Aznar va treure la llei de professionalitzar-la, i la meva mare tenia por que si hi anava, cauria en les drogues».

«No em va caldre anar a la mili, però després ja les vaig deixar. Ara la meva única droga és el vi».

Alonso Caparrós i l'infern que va viure per les addiccions

Durant molts anys, Alonso Caparrós va ser un dels presentadors més famosos de la tele. I és que va suscitar gran interès pel seu atractiu físic i per estar al capdavant de programes com 'Furor'. Va viure la glòria de l'èxit laboral i, alhora, l'horror de l'addicció a certes substàncies.

Fa uns anys va revelar públicament aquesta problemàtica, de la qual també ha parlat en un llibre que ha publicat recentment, 'Un trozo de cielo azul', on explica que va consumir haixix, alcohol i cocaïna. Sobre aquesta última ha arribat a afirmar que «consumia sense mesura» o que «somiava amb muntanyes de coca».

Així mateix, relata que «vaig començar molt jove a tontejar amb les drogues. Però el gran problema va ser començar a guanyar molts diners a la tele. Sí, perquè em podia permetre el luxe de comprar tot allò que volia en grams i prostitució».

La problemàtica de Caparrós va arribar a tal punt, que va anar a comprar droga amb la seva filla quan aquesta només era un bebè. Vaja, que va assolir uns límits duríssims que li van fer obrir els ulls. Per a ell, va ser crucial adonar-se de la realitat per a decidir fer tractament i superar l'addicció.

Lolita va optar per les substàncies nocives per a superar el dolor

La filla gran del clan Flores en més d'una ocasió ha parlat de l'episodi més dolorós de la seva vida, que va ser perdre la seva mare i el seu germà, Antonio, amb tan sols quinze dies de diferència.

Aquesta situació la va fer patir tant que, com ella mateixa va relatar a 'Viajando con Chester', es va refugiar en les drogues. «Em fotia ratlles de coca, fumava porros, bevia... El dolor em va fer caure-hi», va explicar al programa de Cuatro.

Pla mitjà de Lolita Flores
Lolita es drogava per a fer el patiment més amè | GTRES

No obstant això, va passar una cosa que la va fer reaccionar: «La meva filla, Elena Furiase, em va enxampar mentre anava cega. Em vaig dir: "això s'ha acabat", i així va ser. Ho vaig deixar d'un dia per l'altre, i mai més».

Melendi, un altre famós amb un passat relacionat amb les drogues

A més de tots els famosos que hem esmentat, n'hi ha un altre que també ha parlat del seu problema amb les drogues. Es tracta de Melendi, el conegut cantant asturià.

La seva etapa de més èxit va coincidir amb un moment molt complicat per a ell, ja que prenia substàncies nocives. A 'Viajando con Chester' va explicar sense embuts que «abans consumia de tot»: cocaïna, alcohol, fàrmacs... I a causa d'això, va protagonitzar més d'un escàndol.

Primer pla de Melendi
Melendi va aconseguir superar les addicions | La Noticia Digital

Això sí, ha reconegut que ha canviat: «Ara només fumo un porro de tant en tant. Soc un addicte perquè no ho puc provar. Soc un malalt crònic».

Aquestes són cinc de les celebrities del nostre país que han reconegut haver tingut problemes d'addicció a les drogues. No obstant això, n'hi ha uns quants més: Kiko Matamoros, Sofía Cristo, Pedro García Aguado, Pepe el Marismeño...