Primer pla de Rocío Flores

Rocío Flores confirma, per fi, el que era un secret a veus: «Em va fer molt mal»

Rocío Flores ha reconegut en directe que està molt dolguda amb una persona del seu entorn

Fa temps que Rocío Flores no es parla amb la seva mare i els últims dies ha viscut una gran tensió amb una altra familiar. Es tracta de Rosa Benito.

El conflicte va començar arran d'uns comentaris que ella va fer a la televisió i que van molestar a la seva tia. Tant és així, que l'ex d'Amador Mohedano no va dubtar a respondre. 

Muntatge fotogràfic de Rosa Benito i Rocío Flores
Rosa Benito i Rocío Flores són protagonistes d'un conflicte televisiu seriós. | LND

 L'enfrontament ha anat augmentant a poc a poc i, ara, la jove ha reconegut un fet. Segons ella, l'esmentada col·laboradora va tenir un gest que no li va agradar gens.

L'origen del conflicte entre Rocío Flores i Rosa Benito

El punt de partida d'aquest problema familiar se situa fa uns dies, quan Rocío va comentar com a broma una situació concreta. Exactament, va parlar a 'El programa de AR' del moment en què Rosa va cremar a 'Sálvame'les seves aliances de casament.

Les paraules i rialles de la jove van ofendre enormement Benito, que no va dubtar a mostrar-se dolguda a 'Ya es mediodía'. Així, va exposar: «Quan jo faig això no estic emprenyada, estava molt malament. Potser com la teva mare en molts moments de la vida».

Aquestes paraules de Benito no van passar inadvertides per a Flores, que va decidir respondre-les públicament. A l'espai matinal on treballa, va afirmar: «No he rigut mai de tu ni de ningú de la meva família (…). Crec que vas malinterpretar totalment el que vaig dir».

Fins i tot, la va convidar a reflexionar i a analitzar què havia fet. Va afegir que si ho feia, estaria disposada a parlar-hi.

Rocío Flores
Rocío Flores ha culpat Rosa Benito de l'«enfrontament» que estan vivint. | Mediaset

Però aquí no ho va quedar tot. Benito, després d'escoltar-la, va exposar: «Jo no li vaig trucar. És ella qui m'hauria d'haver trucat». 

«No em va agradar gens el que va dir, vaig venir aquí i em va passar el que em va passar. Quan m'escalfo soc un volcà. A mi també em va molestar la manera com va parlar de mi».

És més, va afegir: «Ella sap que jo l'he trucat moltes vegades. Aquesta vegada, però, crec que era jo qui mereixia aquesta trucada».

Rocío Flores reconeix que les paraules de Rosa Benito li van doldre enormement

Després de les últimes paraules de la seva tia, Rocío ha tornat a parlar a 'El programa de AR'. Ho ha fet després que Alessandro Lequio hagi intervingut per donar-li un consell.

«Tu ets gairebé una nena i ella una senyora. Tens totes les obligacions per una mera qüestió de respecte a la gent gran, almenys a mi m'han educat en aquest sentit. Aleshores, què et costa trucar a la teva tia?».

Fins i tot, ha anat més enllà. També ha indicat a la seva companya que ha pecat de supèrbia en tot aquest conflicte.

Primer pla d'Alessandro Lequio
Alessandro Lequio ha aconsellat Rocío Flores que faci el pas per arreglar les coses amb la seva tia. | GTRES

Després d'aquesta recomanació, Flores ha volgut deixar de manifest que està realment dolguda amb ella i amb tot el que ha dit fins ara. «Jo sempre he tractat les persones grans amb respecte. D'haver-me equivocat o actuat malament, t'asseguro que soc la primera persona a aixecar el telèfon». 

«T'ho puc assegurar perquè ho he fet amb tothom al llarg de tota la meva vida. Ho he fet sempre que m'he equivocat. No em cauen mai els anells per demanar disculpes quan m'equivoco».

«Si pensa que jo me n'he rigut d'ella, m'està demostrant que no em coneix. Seria l'última cosa que faria perquè mai no ho he fet, ni amb ella ni amb ningú».

A més, ha reconegut el que li ha dolgut de la Rosa: «Diré una cosa perquè és que si no soc jo i així tanco el tema. Em va semblar molt malament que ella es queixés de Lequio per utilitzar la seva filla per fer-li mal. Doncs ella es va asseure i va fer servir la meva mare per fer-me mal a mi».

«Llavors, com em va semblar tan malament i em va doldre, no aixecaré el telèfon. No ho faré, però no per orgull, no ho faré per dolor. Em va semblar totalment fora de lloc sabent l'any que he viscut».

Finalment, Rocío ha decidit arreglar les coses

Tot i que visiblement està molesta amb la seva tia Rosa, sembla que la filla d'Antonio David cedirà. Ho farà després que els seus companys del programa li hagin aconsellat que arregli les coses.

Ho ha comunicat Patricia Pardo, presentadora d'El programa de AR', a la seva visita a 'Ya es mediodía'. En concret, ha llegit el missatge que li ha enviat Flores i que deixava clares les seves intencions. «Trucaré a la meva tia».

«Soc una persona a qui no li agraden els mals rotllos i si no ho fa ella, ho faré jo».