Primer pla de David Flores

Gir a casa de David Flores Carrasco: «La relació està trencada»

David Flores Carrasco es queda sense el que més volia

David Flores Carrasco per fi tenia un motiu per a tornar a somriure. El cap de setmana passat, va sortir a la llum que el seu pare i Olga Moreno s'havien reconciliat. Una notícia que va tornar a sacsejar la premsa rosa i de la qual se n'han fet ressò tots els mitjans.

 

La polèmica estava servida. Des d'aquell moment, nombrosos testimonis van afirmar que la parella no havia arribat a separar-se, i altres afirmaven tot el contrari. Mentrestant, els protagonistes de la història segueixen guardant silenci i jugant a distreure els periodistes.

El major desig de David Flores era que la seva família no es trenqués. El gran afecte que té cap a la dissenyadora li impedia pensar en una ruptura definitiva, i va intentar convèncer-la que seguís amb el seu pare.

Ara, quan semblava que ho havia aconseguit, una nova informació canvia totalment les coses.

David Flores es queda sense el que més desitjava

Des que es va saber que Antonio David i Olga havien tornat, no han deixat de sortir titulars. Carlos Alba, que va ser company de la malaguenya a 'Supervivientes', va confirmar la reconciliació. «Estan molt enamorats», va assegurar.

D'altra banda, José Antonio León va revelar que el mateix Antonio David li havia confessat que no havien trencat mai. Simplement van tenir una crisi. Ara, Kiko Matamoros ha explicat què hi ha de cert en tot el que s'ha dit fins ara, i ha fet unes declaracions molt contundents.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Kiko Matamoros assegura que Antonio David i Olga no han tornat | GTRES

José de Santiago, periodista que afirmava que tenia informació de primera mà sobre la parella del moment, ha confirmat l'acostament. «M'han explicat que estan en vies de reconciliació, i d'aquí a unes setmanes, segurament per Nadal, els veurem junts», explicava a 'Sálvame'.

Encara més, va exposar que quan va parlar amb Antonio David sobre la reconciliació amb Olga, aquest li va dir: «Estem en procés». Però per a Matamoros, les paraules de l'exguàrdia civil només van ser per a treure's de sobre el periodista, i va assegurar a José de Santiago: «Tinc més informació que tu sobre aquest cas».

David Flores i Olga Moreno parlant
Olga Moreno i Antonio David, cada vegada més a prop d'una separació definitiva | GTRES

Així, va qualificar de «falsedats» tot allò que s'estava dient sobre la reconciliació, i va anar més enllà. El col·laborador sosté que no només no els veurem junts per Nadal, sinó que «molt aviat faran un pas endavant per a fer cadascú la seva vida».

David Flores, atònit: «No es reconciliaran»

Kiko Matamoros no ha amagat mai que encara és amic d'Antonio David Flores. És precisament per aquesta amistat que el col·laborador afirma que té informació de primera mà sobre la parella.

No només s'ha atrevit a desmentir José de Santiago, sinó que està segur que, si ha rebut aquesta informació, l'han enganyat. Matamoros confessa que parla «amb totes les parts», i assegura que «Antonio David i Olga no es reconciliaran».

Antonio David i Olga Moreno a la manifestació de la 'Marea Azul' a Màlaga
Antonio David i Olga Moreno mai es reconciliaran, segons Kiko Matamoros | LND

Gran part de la informació que té el col·laborador de 'Sálvame' coincideix amb la que José Antonio León també va revelar. El reporter va parlar amb l'exguàrdia civil sobre com estava la situació amb Olga Moreno, i aquest li va confessar en quin punt es trobaven.

«La situació és igual que quan va fer aquestes declaracions», va explicar en referència a l'aparició pública de l'excol·laborador confirmant la ruptura. Encara més, va explicar que la família de la dissenyadora assegura que ella «d'alguna manera, segueix enganxada al seu marit».

Tot i això, segons sembla, Antonio David ja no és el mateix que abans. «Durant aquest temps ha canviat molt. Està molt centrat en tots els temes judicials", va explicar José Antonio León. Això fa «que la parella no estigui tan bé com estava", assenyalava el reporter.

Si la informació que Kiko Matamoros ha donat és certa, tot indica que no Antonio David i Olga no s'han reconciliat. És més, estarien molt a prop de trencar definitivament.