Dani Rovira, obligat a suspendre el seu retorn als escenaris: «Encara estem en xoc»

Ho ha anunciat a través del seu compte d'Instagram

Dani Rovira en una imatge d'arxiu
La pandèmia del coronavirus obliga a suspendre les funcions programades al Teatre del Soho de Màlaga  | EFE

L'actor Dani Rovira, que va superar un càncer fa uns mesos, va anunciar a través del seu compte d'Instagram que ampliava més funcions del seu espectacle 'Odio' al Teatre del Soho de Màlaga. Rovira comunicava la notícia als seus seguidors tot explicant una sorpresa: «Gravarem ambdues funcions per emetre el primer especial de comèdia a Espanya de Netflix. Feliç de compartir aquesta notícia amb vosaltres». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚨 MÁLAGA 🚨 Ampliamos dos funciones más de #ODIO y con una sorpresa que estábamos deseando poder daros. Grabaremos ambas funciones para emitir el primer especial de comedia en España de @netflixes Así que podréis asistir a la grabación de la actuación en directo. Serán funciones especiales porque serán ETERNAS. Estoy feliz de compartir esta noticia con vosotros. Mañana por la mañana saldrán las entradas a la venta en la web de @teatrodelsoho Las del 11 y el 12 como las dos del 14 cumplirán con todas las medidas de seguridad. Porque el teatro y el cine son lugares seguros. Vosotros veréis si venís o no...🎢🎢🎢🎢 ...yo voy a ir, porque me voy a comer el escenario sin cubiertos. @manquitaproduc @carcelen_mgmt

Una publicación compartida de @ danirovira el

Doncs bé, l'espectacle de Dani Rovira haurà d'esperar perquè l'intèrpret s'ha vist obligat a suspendre les funcions a causa de la decisió d'última hora de la Junta d'Andalusia d'aplicar noves mesures de restriccions sanitàries per frenar la segona onada de la pandèmia del coronavirus. El govern andalús ha cancel·lat totes les activitats no essencials des de les sis de la tarda i ha decretat un toc de queda des de les 22.00 hores de la nit a les 7.00 hores del matí.

 

Assimilant la cancel·lació de la funció

Davant d'aquest imprevist, Rovira ha realitzat una publicació a Instagram Stories amb el següent missatge: «Encara estem assimilant les mesures anunciades per la Junta d'Andalusia. A tots els que heu comprat entrades omplint les quatre funcions d'Odio (benèfiques unes i gravació per Netflix, altres) la setmana que ve, doneu-nos, si us plau, un marge de temps per poder decidir totes les parts què fer. Són molts mesos de treball i encara estem en xoc». 

D'altra banda, la productora de l'espectacle, Manquita Producciones, també s'ha encarregat de publicar un comunicat per calmar els seguidors de Dani Rovira. Moltes persones havien comprat entrades per veure l'actor sobre els escenaris. «Encara estem assimilant el fort impacte de les noves restriccions imposades pel govern d'Andalusia. Quan sigui possible, anunciarem què farem amb les entrades ja adquirides. Agraïm la vostra comprensió», diu l'empresa en un comunicat. Les funcions havien de tenir lloc els propers 11, 12 i 14 de novembre.


Comentaris

envia el comentari