Imanol Arias

Daniel, el fill d'Imanol Arias i Pastora Vega que molt aviat triomfarà

Daniel Arias sorprèn desvinculant-se de la saga familiar

Daniel Arias, fill d'Imanol Arias i Pastora Vega, és a punt de convertir-se en un dels cantants més populars del nostre cinema. Encara que ha fet els seus primers passos en el món de la interpretació, ara sembla que ha trobat la seva veritable vocació.

Daniel és el petit dels dos fills que l'actor té amb la també actriu Pastora Vega. El seu germà gran, Jon Arias, també ha seguit el camí dels seus progenitors participant a 'El Ministerio del Tiempo o Derecho a Soñar'. No obstant això, tenir tan sols dinou anys, Daniel té clar que el seu món és la música. Així ho confessava als mitjans, als quals va anunciar el seu pròxim treball musical.

Daniel, el fill d'Imanol Arias i Pastora Vega que es desvincula de la interpretació

Daniel Arias és conscient que els seus cognoms li han obert més d'una porta. Gràcies a l'experiència i la vocació familiar, va fer els seus primers passos a la televisió. De fet, el vam poder veure a 'Cuéntame' amb només vuit anys. Més tard, va fitxar com un dels protagonistes d''El Internado: Las Cimeras', seqüela de la mítica sèrie d'Antena 3. Daniel es va prendre la seva feina com a actor molt seriosament perquè el seu cognom no li pesés com una llosa.

Fotografies de Daniel Arias
Daniel Arias va començar amb vuit anys la seva carrera com a actor | GTRES

Ho va explicar ell mateix, i va assegurar que «tot el que pugui guanyar com a actor i totes les oportunitats a què pugui optar, que sigui per a mi». Així, lamentava que està «acostumat que cada cop que m'agafen en un projecte em diguin que sóc l'endollat».

D'entrrada, es va mostrar reticent a participar per segona vegada a 'Cuéntame', ja que es volia construir el seu propi destí. Tot i això, va decidir fer-ho, ja que es tractava d'un homenatge a la parella que va fer al seu pare tan popular.

Ara, Daniel ha reaparegut davant els mitjans amb motiu de l'estrena de la pel·lícula 'West Side Story' al Palau de la Premsa de Madrid. En aquest acte, el jove va anunciar l'arribada del seu proper treball, que no té res a veure amb la seva família. Daniel Arias inicia la seva carrera com a cantant, tot anunciant que està immers en l'enregistrament del primer disc.

El fill d'Imanol Arias és molt polifacètic

Des de ben petit Daniel sap què és viure en una família d'actors. No obstant això, sempre ha mantingut que la decisió de convertir-se en actor va néixer de la seva pròpuia voluntat.

Ell mateix admetia que «tenir uns pares que es dediquen a això et fa integrar-ho a casa», però, «al cap i a la fi, qui s'ha volgut dedicar a ser actor he estat jo», assegurava. De fet, Daniel també va provar en la direcció i la redacció de guions, però el fet de posar-se davant de les càmeres el va fer adonar que li agradava més la representació. 

Daniel Arias i el seu pare, Imanol
Daniel Arias és el fill petit d'Imanol Arias i Pastora Vega | GTRES

Així, Daniel va començar classes d'interpretació per aconseguir el desig de convertir-se en actor. Tot i això, encara que gaudeix com mai davant de les càmeres, últimament sembla que Daniel ha trobat la seva vocació. Fa uns mesos va presentar el seu primer single sota el títol 'Ascensor', on també va demostrar, a l'audiovisual, els seus dots com a actor. Amb el treball, espera trobar el seu lloc a la indústria musical.

De moment, el seu inici a la música està sent progressiu, amb algunes actuacions, com la que va fer el passat 18 de novembre a la Sala Sol de Madrid. En una publicació d'Instagram, va admetre que havia estat «una bogeria i un plaer cantar els seus temes en directe i saltar amb vosaltres».