Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut

Daniel Sancho té un problema de salut a la presó: està aïllat i vigilat

Daniel Sancho està molt interessat per la cobertura que té el seu cas a Espanya

Daniel Sancho és a la presó de Koh Samui esperant que el jutge dicti sentència i el traslladi al centre penitenciari definitiu. En un primer moment es va dir que estava aïllat per prevenir el coronavirus, devia estar així 11 dies. Després el pla era que es reincorporés amb la resta de presos, a una cel·la que compartiria amb 20 reclusos més.

Daniel Sancho no ha pogut seguir aquests plans i un dels treballadors de l'ambaixada d'Espanya a Tailàndia ha explicat per què. El fill de Rodolfo Sancho té un problema de salut que li impedeix fer una vida normal, per això està a la infermeria. Encara no s'ha ajuntat amb la resta de reclusos i no ho farà fins que aquest assumpte no estigui resolt.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Vicente Cacho, l'encarregat de negocis de l'ambaixada espanyola a Tailàndia, ha revelat que Daniel està pendent de tot. Vol saber quina cobertura està tenint el cas a Espanya i el motiu és evident, ja ho va dir el seu advocat. El seu desig és complir condemna al país i sap que necessita que els mitjans facin campanya en aquest sentit.

Primer pla de Daniel Sancho, fill de Rodolfo Sancho, amb el rostre seriós
Daniel Sancho està complint una condemna preventiva | instagram , danisanchobanus

«Ell està interessat per saber quina cobertura està rebent a Espanya. Li he dit que molta cobertura, i eventualment es planteja alguna declaració a la premsa», diu Cacho. Tot i això, Carmen Balfagón, portaveu de la família Sancho a Espanya, considera innecessari que Daniel parli en aquest moment.

Daniel Sancho té una hèrnia discal

El problema de salut de Daniel Sancho que li impedeix ajuntar-se amb la resta de presos és molt clar: té una hèrnia discal. Li provoca molts dolors i de moment no pot fer una vida normal, així que es troba a la infermeria. És important deixar clar que està sota vigilància, els responsables de Koh Samui saben que aquest cas és molt mediàtic.

Daniel Sancho parlant al seu canal de YouTube amb una gorra
Danie Sancho de moment està aïllat | YouTube, Puro Disfrute

A 'Fiesta de verano' asseguren que Daniel no corre perill a la presó de Tailàndia perquè a ningú no li interessa que li passi res. Per això està tan controlat i vigilat, ja que si li passés alguna cosa o ell mateix intentés atemptar contra la seva vida seria un conflicte per al país.

Segons la teoria que tenen a Telecinco, una de les múltiples hipòtesis que han plantejat, la investigació està tancada. Les autoritats volen tancar el cas perquè tot ha generat un enrenou a Koh Samui, que tenia fama de ser una zona tranquil·la. Tailàndia viu del turisme i els responsables no volen córrer riscos.