Imatge de María Casado somrient a la càmera

La catalana María Casado, llueix d'embaràs de vacances i tothom es fixa en el mateix

Comença el compte enrere perquè la presentadora de TVE, María Casado, i la cantant Martina diRosso donin la benvinguda a la seva primera filla

La presentadora María Casado està a punt de fer realitat un dels seus grans somnis amb la seva parella, Martina diRosso. La catalana està a la recta final del seu embaràs  i aviat donarà llum a la petita Daniela.

Una maternitat esperada

Maria Casado i la cantant Martina diRosso van anunciar que esperaven un nadó el febrer d'aquest any i des de llavors tot han sigut nervis i alegria. La parella donarà la benvinguda a Daniela  d'aquí a unes setmanes i no veuen el dia de tenir-la entre els seus braços per primera vegada.

La presentadora de TVEes convertirà en mare per primera vegada als 45 anys, un somni fet realitat després de sotmetre's a un tractament de reproducció assistida a la Clínica Ovoclinic de Marbella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Casado presumeix d'embaràs

La presentadora ha anat penjant fotografies i vídeos de la seva maternitat al llarg d'aquests mesos. Unes imatges que han emocionat als seus seguidors, que esperen amb gran il·lusió a la petita de la família.

Ara, a poques setmanes abans de donar a llum, Casado ha compartit una foto al seu perfil d'Instagram per presumir d'embaràs mentre està de vacances. «Ja no queda res, Daniela», anuncia.

Un embaràs ple de salut

A més, coincidint amb el final d'aquesta etapa, la presentadora de TVE ha concedit una entrevista a Vaniatis on explica que es troba bé i que en els últims mesos no ha tingut ni nàusees ni malestar.

«M'he cuidat molt i els capritxos no s'han reflectit en mi. He seguit fent esport, caminant i banyant-me al mar», confessa.

Una casa i una filla en comú

María Casado i Martina diRosso es van conèixer el desembre de 2020 gràcies a una amiga en comú, però no va ser fins a l'estiu de 2021 que van confirmar públicament la seva relació.

Actualment viuen juntes a Màlaga, on aviat donarà llum a la seva filla. Abans, la periodista havia sigut la parella de Toñi Moreno, tot i que mai ho van declarar de forma oficial. 

La seva relació no va acabar de funcionar i l'any 2017 es van separar, cap de les dues va parlar amb els mitjans de comunicació i, per tant, els motius de ruptura continuen sent tot un misteri de cara al públic.