Daniel Wozza i Belén Esteban

Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro, s'assabenta del secret que amagava la seva sogra

Belén Esteban ha parlat sobre les seves addiccions

Belén Esteban ha tornat amb moltes ganes a Sálvame després d'absentar-se durant uns quants mesos del programa a causa del greu accident que va patir en directe.

Ha estat un trencament de la tíbia i el peroné el que va obligar la de Paracuellos a passar per quiròfan i va fer que travessés una dolorosa rehabilitació.

Tot i això, per sort, la mare d'Andrea Janeiro deixa clar que ja es troba molt millor. Així, ha tornat a la càrrega disposada a respondre a tots els fronts oberts que s'han presentat durant la seva absència.

Foto de Belén Esteban i Fran Álvarez el dia de la seva boda.
Belén Esteban va travessar la seva època més fosca al costat de Fran Álvarez. | Europa Press
 

Per començar, la tornada a la televisió de la seva eterna enemiga, Olvido Hormigos, que assistia el cap de setmana passat al Deluxe.

Així, Belén s'ha atrevit a tocar un tema molt delicat sobre el qual no li agrada parlar: el de les seves addiccions.

«Hi ha coses que se saben aquí i no entraré en res d'això. Saben el que opino, però, si ha de venir, hi ha coses que... Ho tinc clar», deia sobre això.

Foto de Belén Esteban amb el gaspatxo i el salmorejo de Sabores de la Esteban.
Foto de Belén Esteban amb dues ampolles del seu gaspatxo durant el llançament de 'Los sabores de la Esteban'. | GTRES

 

Però, per primera vegada, ha reconegut obertament que va ser drogoaddicta: «Jo ho tinc clar. I he de dir que vaig estar drogoaddicta fa catorze anys. Soc una dona nova i renovada».

Des de llavors, la vida de l'ex de Jesulín ha canviat per complet i no pot estar més orgullosa de la seva evolució.

▶️ Vídeo del dia

«Jo visc en un adossat amb escala, però si visqués en un bassal és el meu problema, perquè almenys tinc alguna cosa i ningú no sap què tinc», es defensava.

«Però estic molt feliç amb els anys que fa que treballo. Puc anar amb el cap ben alt, ni he robat, ni matat, el que tinc és meu i de la meva filla. I que segueixin comprant gaspatxo que està molt bo», sentenciava sobre això.

La lluita de Belén Esteban contra les drogues

En el seu pitjor moment, Belén va poder comptar amb l'ajuda de grans amics com Jorge Javier Vázquez o Raúl Prieto, a qui està molt unida i que es convertia en el padrí del seu casament.

De fet, la decisió dels directius va ser molt clara i així li ho van comunicar a Toño Sanchís, l'aleshores representant d'Esteban: «O te l'emportes o no torna més», li van advertir.

«Estic neta per dins i per fora», reconeixia el 2013 quan va tornar a televisió després d'un temps apartada pels seus problemes.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro dins d'un cotxe.
Belén Esteban està molt bolcada amb la seva filla. | GTRES
 

«Em passava el dia estirada en una butaca sense ganes de fer res. Cada vegada que em feia una ratlla pensava en el meu pare, en el que em diria», confessava sobre aquells moments tan angoixants.

La col·laboradora va arribar en un punt de degradació que els seus amics i el seu entorn més proper van haver d'intervenir per rescatar-la.

«Haurà de ser la família la que prengui les decisions, en contra del que vulgui ella perquè no està en condicions per decidir», comentava Vázquez quan Belén va tocar fons.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban va tenir un padrí de luxe al seu casament: Raúl Prieto. | GTRES
 

«Ha d'ingressar en un centre molt de temps per desintoxicar-se. Jo estic a la seva disposició personalment pel que necessiti», li oferia Ana Rosa Quintana.

Ella mateixa és conscient que podria haver perdut la vida si no arriben a internar-la. «Ha d'estar la seva gent més propera. Uns per ajudar-la de prop. Altres, perquè la deixin tranquil·la. Cadascú és indispensable», li recomanava el doctor.

«Els que hem estat a la droga és perquè ens ha donat la gana. Em sembla molt lleig que culpis la teva mare d'això», li deia a Kiko Rivera després que ell parlés també sobre els seus problemes.

«Cada família fa el que pot i ho gestiona com pot, que és un tema molt fotut», sostenia.