Primer pla princesa Elionor.

Elionor va de festa el primer dia i el seu nou amic no agrada a la Zarzuela

Elionor coneix un nou noi

Elionor començava el 26 d'agost passat les classes a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Després d'un any al centre ja és considerada tota una veterana. Adquireix un nou estatus que l'obligarà a assumir una sèrie de responsabilitats.

Durant els primers dies a l'internat havia de complir una missió molt especial com la resta d'alumnes. Ha d'exercir de tutora d'un novell, assessorant-lo amb tot el que ha d'arribar. És una estratègia molt interessant per part dels responsables del col·legi.

La rebuda que li van donar Elionor i els seus companys de 2n de Batxillerat als nous va ser una mica curiós. Van seguir la tradició de la institució, que es manté des de fa dècades. Amb una cassolada donen la benvinguda als estudiants nouvinguts.

Per crear un ambient el més distès i relaxat possible també es va celebrar una festa amb música i pica-pica. És una manera perquè es vagin coneixent entre ells i facin noves amistats. Un cop finalitza l'acte, a cada veterà se li assigna un alumne dels nous.

A la princesa li va tocar fer de cicerone, guiant un novell per les instal·lacions i explicant-li el funcionament. Aquest paper no només es limita a la primera jornada, ja que s'allargarà durant la resta de l'any. Haurà de donar-li un cop de mà en tot el que necessiti.

Foto de la princesa Elionor
Elionor va haver de guiar els seus nous companys de batxillerat | GTRES

Per mitjà d'aquest tipus d'accions es busca fomentar «la unitat i la companyonia». A més, durant els propers mesos faran una sèrie d'activitats i festes perquè els joves es trobin tan integrats com sigui possible.

Elionor afronta ja el seu darrer curs de Batxillerat. Per accedir a aquest centre va haver de sortejar unes quantes proves. Només els millors estudiants hi tenen plaça.

La seva experiència a Gal·les està sent molt satisfactòria. Ha aconseguit fer molts amics i s'ha trobat molt còmoda amb tot allò que ha vist. En vista d'això, el més probable és que la seva germana segueixi els seus passos. La infanta Sofia, que finalitzarà aquest any l'ESO, tindria previst marxar en qüestió de mesos a l'internat gal·lès, revela El Español. Això sí, com ja li va passar a la princesa, primer haurà d'afrontar una sèrie d'exàmens.

La filla gran dels reis ja pensa en el futur i tot el que l'espera per davant. Quan finalitzi el Batxillerat començarà la seva formació militar, com va avançar El País. Ingressarà a les acadèmies del Mar, Terra i Aire, i navegarà a bord del vaixell Juan Sebastián Elcano. La seva intenció és estudiar Dret, com va fer Felip VI, i possiblement opti per marxar a l'estranger. Els Estats Units o el Canadà serien les destinacions que té al cap.

Elionor tenia ganes del retrobament

Elionor partia d'Espanya fa uns dies amb destinació a Gal·les. Ho feia en un vol regular des de l'aeroport de Madrid-Barajas. Al costat hi anaven dos escortes que s'encarregaran de vetllar per la seva seguretat durant la seva estada.

▶️ Vídeo del dia

A diferència de l'any passat, aquesta vegada no hi va haver comiat familiar a la porta d'embarcament. Van optar per ser més discrets i van evitar facilitar imatges. «Se'n va amb moltes ganes de tornar a veure els seus companys. Però és conscient que serà un curs en què haurà de treballar moltíssim. Encara que ella és tan responsable i treballadora que segur que ho farà genial», asseguren persones properes als reis a aquest mitjà.

Elionor, no obstant això, lamenta estar tan lluny de la seva gent. «Troba a faltar casa seva, sobretot la seva germana», apunten. Aquest any no tindrà amb ella el seu xicot, que va finalitzar el juny passat la seva etapa a l'internat.