Fotomuntatge de David Bustamante i Raúl Fuentes pixelat

Daniella s'assabenta del secret que David Bustamante feia 12 anys que amagava

Daniella Bustamante ha sabut què va marcar la carrera del seu pare per sempre

Daniella Bustamante és la fan número u del seu pare, David. De fet, la filla de Paula Echevarría i del cantant càntabre segueix molt de prop la carrera artística de Bustamante i coneix els seus èxits musicals. Així mateix, ha anat a diversos concerts i s'interessa molt per com van ser els seus inicis al món de la música.

La jove està entrant a l'adolescència, època vital en què es comença a admirar determinats artistes i a escoltar les cançons amb passió. David Bustamante, malgrat haver complert els 40 anys, continua tenint un públic que reuneix àvies, mares i filles amb les seves cançons.

Després de més de vint anys de carrera musical, a Daniella li xoca saber que el seu pare va ser durant molts anys ídol de milers de joves. Als concerts que David i la resta d'integrants d''OT1' van protagonitzar a principis dels 2000, la bogeria del públic es deslligava sense treva.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
Daniella Bustamante és la fan número u del seu pare | Catalunya Diari

Era l'època en què van tocar el cel de la fama i l'èxit. Ara, però, s'acaba de conèixer què va passar amb una de les cançons que va consolidar la carrera de Bustamante, en detriment d'un altre artista.

Daniella Bustamante sense paraules davant del retret que llancen al seu pare

Probablement Daniella s'hagi assabentat ara de l'existència de Raúl Fuentes. Conegut artísticament pel seu nom de pila, el cantant basc que va triomfar als 90 ha tornat a l'actualitat. I és que qui cantava 'Sueño su boca' ha ofert una entrevista a 'Sábado Deluxe' en què ha parlat de la seva situació actual.

Després d'omplir les pistes de ball, Raúl, als seus 47 anys viu una etapa molt més tranquil·la a la seva vida. Continua dedicant-se a la música, però a un altre ritme i sense la pressió d'haver d'estar a primera fila.

En el transcurs de la seva entrevista a Telecinco, Raúl ha explicat una anècdota que no deixa de ser significativa dels vaivens que pateixen els artistes. Alhora ha volgut deixar clar que «David Bustamante no hi té res a veure». El cert, però, és que l'artista càntabre va aconseguir un èxit a la seva carrera per un tema que inicialment era per a Raúl.

Daniella, que segur que taral·leja la cançó del seu pare 'Cobarde', no sap que inicialment era un tema destinat per a Raúl. «Era la meva cançó preferida, encara que mai no l'arribaria a gravar», confessava. Aleshores, Raúl estava preparant disc i a la llista de temes hi havia 'Cobarde'.

Per «diferents mogudes amb el productor i la discogràfica» que van portar el pressupost a mínims, Raúl «es va enfadar amb la discogràfica i el productor, però me la vaig haver de menjar».

A conseqüència de l'enuig, la cançó va saltar del disc de Raúl i va passar a les mans de Bustamante, que va aconseguir un bon èxit gràcies al tema. En aquests moments, la cançó porta gairebé quatre milions i mig de visualitzacions a Youtube i passa els tres milions de reproduccions a Spotify.

Bustamant i l'èxit musical que aplaudeix Daniella

David Bustamante segueix collint èxits musicals, tot i no estar a la cimera com fa uns anys. La indústria musical, com explicava Raúl a l'entrevista, ha canviat moltíssim i avui dia molts artistes han de fer bitlles a escala local i en un format més petit.

Per la seva banda, David Bustamante és dels pocs artistes d'Espanya que encara manté una bona legió de seguidors. Tot i això, el càntabre ha hagut de complementar el seu treball sobre els escenaris amb el teatre i la televisió. Una cosa que enorgulleix la seva filla i per això és habitual veure'ls molt units.

A més a més, tant Bustamante com Raúl, cadascú a la seva manera, demostren que el veritable èxit a la vida és saber adaptar-se a les circumstàncies amb un somriure.