Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sandra Barneda somrient

La catalana Sandra Barneda confirma les sospites i reapareix amb una nova parella

La periodista ha tingut una cita molt especial

Sandra Barneda, una de les presentadores més cotitzades de Telecinco, ha estat un temps apartada perquè estava centrada en un altre projecte. També és escriptora, i les seves obres sempre són un èxit, per això ha cridat l'atenció dels reis d'Espanya. L'exnòvia de Nagore Robles ha reaparegut públicament, i ho ha fet al tradicional dinar que Felip i Letícia organitzen per celebrar el Premi Cervantes.

Sandra Barneda no ha assistit sola a l'acte. Hi ha anat amb la seva nova parella al món de la literatura: Paz Padilla. La humorista gaditana ha plasmat la seva història en un llibre titulat 'El humor de mi vida', que està tenint una gran repercussió. Les dues estrelles de la comunicació han acudit al Palau Reial de Madrid per a dinar amb el rei i la reina.

Fotomuntatge de Sandra Barneda i Paz Padilla als Premis Cervantes
Sandra Barneda ha estat al Palau Reial amb Paz Padilla | Catalunya Diari

Sandra ha rebut molts premis al llarg de la seva trajectòria literària. De fet, ha aconseguit una cosa que semblava impossible. El públic la respecta i accepta que treballi en programes d'entreteniment, per això pot combinar les dues facetes a la perfecció. Paz, però, no ha tingut la mateixa sort, i ha hagut de deixar la feina a 'Sálvame'.

Barneda està en boca de tothom perquè acaba de trencar la relació amb Nagore Robles, exconcursant de 'Gran Hermano'. Eren una parella icònica, per això el fracàs sentimental ha ocupat la portada de totes les revistes i està generant tant d'enrenou. Elles asseguren que no ha passat res greu, que simplement s'han adonat que el més encertat era agafar camins per separat.

La catalana ha reaparegut públicament amb Paz Padilla, ja que totes dues han rebut la invitació més esperada de l'any i han tingut el plaer de dinar amb els reis. És una de les primeres vegades que posa per a la premsa després de la ruptura amb Nagore, per això les imatges són tan importants. No ha fet declaracions perquè no vol que es parli de la seva vida privada més del que és necessari.

Sandra Barneda comprèn el malestar de Nagore Robles

Sandra és conscient del que està passant a Telecinco i sap que la seva exnòvia no ho està passant bé per culpa de Sofía Cristo. Nagore Robles va tenir una relació amb la filla de Bárbara Rey que va acabar de manera turbulenta, i aquesta última ha explicat el motiu. El problema és que l'antiga concursant de 'Gran Hermano' està ascendint a Mediaset i no es pot convertir en personatge just ara.

Muntatge fotogràfic de Sandra Barneda i Nagore Robles.
Sandra intentarà ajudar Nagore en tot el que pugui | Trendings

Barneda prefereix estar lluny de certs escàndols, però entén que la seva exparella estigui preocupada, i és possible que li doni suport al cent per cent. Ja no estan juntes, però comparteixen molts moments perquè la seva relació ha sigut molt especial i no ha passat res greu entre elles. L'escriptora admira Robles, que ha deixat enrere el passat conflictiu per a convertir-se en la nova promesa de la televisió.

Paz Padilla ha tingut oportunitat de parlar amb Barneda, que va ser companya seva de cadena durant el temps que va treballar a Telecinco. La humorista va ser acomiadada d'un moment a l'altre i ha posat l'assumpte en mans dels seus advocats. Segons ha sortit publicat, és possible que hagi estat víctima d'un «acomiadament improcedent», però caldrà esperar un temps per a saber-ho.

Sandra Barneda està ben acompanyada

La periodista i escriptora ha acudit a la cita al Palau Reial, i no només ha estat amb Paz, la seva nova parella al mercat literari. També ha estat acompanyada d'altres escriptors, com Javier Castillo, un dels millors del moment. La presentadora es fa amb gent influent perquè ella és una més: el seu talent ha calat en molts lectors.

Paz Padilla mai s'hauria imaginat que el seu llibre, 'El humor de mi vida', arribaria tan lluny, però així ha estat. L'excompanya de Jorge Javier Vázquez ha sortit per la porta del darrere de Telecinco, però aquest canvi li ha anat bé. Ara està envoltada de persones importants i té contacte amb la família reial espanyola.