Primer pla d'Irene Rosales molt maquillada i mig somrient

Irene Rosales descobreix el nadó que ho canvia tot: no sap qui és el pare

L'extertuliana ha rebut una notícia que està tenint conseqüències

Irene Rosales ha deixat de ser la cara més popular de la família Pantoja, però l'única cosa que li importa és que ara pot estar al costat del marit. Fa mesos treballava al programa 'Viva la vida', i es va adonar que estava sotmesa a massa pressió, per això va renunciar a la feina, L'estratègia, però, no ha servit de res, perquè cada cop hi ha més rumors sobre el matrimoni amb Kiko Rivera, i l'últim és molt perjudicial.

La model sap que Kiko vol demanar Rocío Marengo, una presentadora de la televisió argentina que està mentint. Assegura que va tenir un afer amb el DJ el 2017, quan Isabel Pantoja estava fent una gira per Amèrica. El DJ assegura que no és veritat, i ha pres accions legals perquè no consenteix determinades afirmacions.

Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida
Irene Rosales està patint perquè han acusat el seu marit de ser-li infidel | Mediaset

Irene és una persona prudent i mai ha organitzat cap escàndol, per això s'ha guanyat el respecte de la premsa del cor. El problema és que Rocío és molt famosa a l'Argentina i a Xile, així que la notícia de la presumpta infidelitat està tenint molta repercussió. La presentadora està esperant el seu primer fill, però curiosament no és del seu nòvio, Eduardo.

La dona de Kiko prefereix mantenir-se al marge del que està passant, però és inevitable que certs periodistes parlin d'ella. Rocío Marengo ha concedit una sèrie d'entrevistes en què ha parlat de Kiko Rivera i de la decisió que ha pres: ser mare soltera. La comunicadora és notícia per aquests dos temes, i les declaracions que ha fet han arribat als programes de Telecinco.

Marengo, segons el portal 'Pronto Espectáculos', té una relació estable amb Eduardo Fort, però vol ser mare en solitari. «Vull ser feliç sense molestar ningú. Tinc el desig de ser mare, i no em vull lligar a un home perquè sigui el pare del meu fill. El que vull d'un company és que estiguem units des de l'amor, no des d'un projecte d'haver tingut un fill».

Irene Rosales ja ha parlat amb Kiko Rivera

Irene, com els seguidors de Rocío Marengo, no sap qui és el pare del fill de la presentadora. Però ara això és el menys important, perquè l'argentina ha anunciat que demandarà els col·laboradors de 'Sálvame'. Cap d'ells s'ha cregut que tingués una nit de passió amb Kiko, i ella està tan molesta que vol posar l'assumpte a les mans dels seus advocats.

Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató
Irene Rosales sap que Kiko Rivera vol demandar Rocío Marengo | Telecinco

Rosales ha parlat d'aquest tema amb el seu marit, que li ha explicat què pensa fer al respecte. De fet, a 'Sálvame' ja han informat dels següents passos de Rivera. «Prendrà accions legals contra Rocío», asseguren al programa de les tardes de Telecinco. Aquesta notícia ha travessat fronteres, perquè, com hem explicat abans, la presentadora últimament està tenint molta repercussió.

Marengo està tranquil·la perquè sap que no necessita la fama de ningú per a treballar a la petita pantalla. Assegura que mai no ha parlat malament del fill d'Isabel Pantoja. De fet, quan suposadament va estar amb ell pensava que «era solter». Aquestes últimes setmanes ha concedit moltes entrevistes per a parlar del seu embaràs, una notícia que ha revolucionat el país.

Irene Rosales té una actitud impecable

Irene prefereix mantenir-se al marge, i la veritat és que té un comportament excel·lent; ningú li pot retreure res. Mentre Rocío Marengo parla del seu marit a la televisió argentina, ella s'ha limitat a guardar silenci. Tot fa pensar que encara queden molts capítols per llegir, ja que la presentadora vol explicar als quatre vents com viu el primer embaràs.

Rosales tindrà oportunitat d'escoltar Marengo, però el més probable és que no perdi el temps seguint-li el joc. La presumpta amant de Kiko Rivera insisteix que és una dona forta i que el més encertat per a ella és ser mare soltera. «Sento que hi puc fer sola. No necessito lligar-me a ningú», ha comentat en una de les últimes entrevistes que ha concedit.