Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

Daniella Bustamante descobreix que el seu pare se n'ha anat de casa

Daniella Bustamante es queda sola a la data més especial per al cantant

Daniella Bustamante està molt sorpresa pel que ha passat amb el seu pare. I és que David Bustamante ha deixat Madrid quan menys esperava l'adolescent.

La jove està molt unida al seu pare i ho passa malament quan se separa de l'home de la seva vida.

Daniella Bustamante, filla del cantant David Bustamante i l'actriu Paula Echevarría, s'ha quedat sense la companyia de l'artista. I és que David se n'ha anat just quan ha complert 40 anys.

Daniella Bustamante es queda sense el seu pare el dia més especial

Es coneix que el cantant està vivint un dels millors moments de la seva vida. Per això, ha decidit viatjar fins a Cantàbria, on va néixer, per fer una doble celebració.

Sempre que pot, David torna a casa i en aquesta ocasió té motius per fer-ho.

A més del seu aniversari del divendres, 25 de març, el pare de Daniella Bustamante també va fer un concert a Santander. Ho va fer davant de la seva gent a la Sala Argenta del Palau de Festivals.

Primer pla de David Bustamante amb el rostre seriós
Daniella Bustamante està trista per la marxa del cantant en una data especial. | GTRES

El pare de Daniella ja és a Santander per continuar la seva gira Veinte años y un destino, que de moment està tenint molt d'èxit.

I és que l'exconcursant d'Operación Triunfo estava desitjant que fossi dissabte per poder fer el concert. Per ell, és una data molt important perquè feia molt de temps que no tornava a la seva terra per motius laborals.

Ara, celebrarà el seu aniversari en companyia d'alguns dels seus éssers més estimats i, també, a dalt d'un escenari.

Daniella Bustamante viurà des de lluny la doble celebració

Amb la felicitat que sempre transmet l'ex de Paula Echevarría, ha publicat una foto on es nota tota aquesta felicitat. Sembla que no l'afecta gens arribar els 40 anys.

«M'afectaria la famosa 'crisi dels 40' doncs, sabeu que? Em trobo en el millor moment de la meva vida. Soc feliç, em sento realitzat, em sento estimat, em sento jove i em sento valorat en tots els aspectes de la meva vida», començava escrivint.

Fotomuntatge de David Bustamante somrient i la seva filla, Daniella Bustamante, pixelada
David Bustamante no podrà celebrar el seu 40 aniversari amb la seva filla Daniella per la seva marxa de casa. | Catalunya Diari

«Així que… Benvinguts quaranta! Tant de bo els propers 100 s'assemblin a vosaltres. #MillorQueMai #GràciesALaVida. Però, sobretot, gràcies a tots per fer-me tan feliç!», deia el missatge del cantant.

Fa més d'un mes que les entrades per a aquest concert estan esgotades, tot sembla que l'èxit està assegurat per al pare de Daniella Bustamante.

David Bustamante felicita de la forma més romàntica Yana Olina

Als 40 anys, David Bustamante està molt feliç, i cada dia més enamorat de la seva parella, Yana Olina. La ballarina i el cantant ensenyen el seu amor cada vegada que poden a les seves xarxes socials.

Imatge del post de David Bustamante.
Daniella Bustamante ha vist com la seva mare ha felicitat Yana Olina. | Instagram

Així, fa uns dies era la russa qui feia anys, en aquest cas 34, i el cantant li deixava un bonic missatge al seu Instagram. Un missatge a què ha contestat l'ex de David amb un simple «felicitats».

«Felicitats a la meva petita! Quina sort que els últims 4 anys hagin estat al meu costat! T'estimo i t'agraeixo com regales, no només a mi, sinó a tot el que m'importa!».

«Ets més que molt més, especial i diferent, diferent de la resta. Avui celebres el teu aniversari, però els que estem al teu costat, et celebrem a tu», escrivia Bustamante acompanyat d'una imatge amb Yana.