Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile pren la decisió més complicada amb la nineta dels seus ulls a Telecinco

Paolo Vasile planteja canvis dràstics per recuperar la credibilitat de la cadena

Paolo Vasile creia haver trobat en Rocío Carrasco la gallina dels ous d'or, però, després d'un any, les coses han canviat. Vasile i Telecinco van aconseguir una cosa inaudita, que la mateixa filla de Rocío Jurado tornés als platós de televisió. I no per a qualsevol cosa, sinó per explicar el seu testimoni.

Concretament, el testimoni d'una dona maltractada amb què l'audiència de seguida va empatitzar. Per descomptat, més enllà de l'impacte cultural que va tenir el documental, el director de la cadena només podia pensar en el benefici econòmic que aquest contingut portava aparellat.

Paolo Vasile alarmat pel rumb de la cadena

Però, ja ho diu el refranyer popular: el que és poc, agrada i el que és molt, cansa. I això és precisament el que ha de pensar l'audiència d'aquesta cadena de televisió, ja que sembla que la vida de la filla de 'La més gran' ja no interessa tant com ho feia al principi.

És indubtable la repercussió que aquesta saga té al món del cor, però els constants drames i contradiccions han acabat per passar factura. En només un any, el públic ha començat a perdre l'interès en una cosa que no s'acaba de resoldre.

Muntatge Paolo Vasile amb Rocío Carrasco
Rocío Carrasco és acomiadada per Paolo Vasile després de les baixes dades d'audiència de la cadena | Catalunya Diari

Paolo Vasile és conscient d'aquesta situació i està preparat per agafar les regnes. La cadena insígnia de 'Mediaset' està afrontant seriosos problemes respecte a audiència i l'italià establert a Madrid està pensant a prendre accions importants.

Grans canvis a Telecinco

Paolo Vasile ha posat al punt de mira els defensors acèrrims de Rociíto. Els primers a caure han estat Carlota Corredera i David Valldeperas. Però per sort, la presentadora i abanderada del feminisme, ja té nous projectes amb el seu marit Carlos de la Maza.

Muntatge Paolo Vasile i Carlota Corredera
Carlota Corredera ha estat una de les perjudicades pels canvis de Paolo Vasile | CatalunyaDiari

Tot i això, no deixa de ser preocupant que dues de les persones que van ser els artífexs de l'èxit del documental de Rocío Carrasco rebin aquest tracte tan desagraït. Sí, perquè així Vasile ha aconseguit que els considerats com a padrins de Rociito quedin apartats de la direcció de 'Sálvame'.

Davant d'això, tot indica que Rocío Carrasco torna a ser una joguina per a la premsa del cor. La seva història ja no interessa, i a Paolo Vasile no li tremoli el pols a fer-la fora a ella i als seus defensors de l'univers de Telecinco. Encara que ni tan sols sàpiga si aconseguirà salvar la cadena.

Això sí, les accions del director italià no s'acaben aquí. De fet, hi ha altres cares conegudes que poden córrer la mateixa sort que Carlota i Valldeperas.

Sense anar més lluny, Jorge Javier Vázquez podria ser un dels que acabin fora de l'entramat de 'Sálvame' i del 'Deluxe'. El seu cap és a la picota per ser un altre dels màxims defensors de Rocío Carrasco. Cosa que, per descomptat, no ha passat desapercebuda per a Paolo Vasile.

Muntatge de fotos de Paolo Vasile amb Jorge Javier Vázquez.
Jorge Javier Vázquez podria ser una altra de les 'víctimes' de Paolo Vasile | CatalunyaDiari

D'altra banda, una altra de les cartes de Paolo Vasile és apostar per nous formats dins del que era, fins ara, el programa estrella de Telecinco. Fa poc van introduir l'espai de 'Sálvame Lemon Tea' conduït per Maria Patiño i Terelu Campos.

Ara, tenen l'esperança en Belén Esteban per aixecar els desastrosos números del programa. Així, la 'princesa del poble' es prepara per estrenar aquest proper dilluns 'Lo de Belén', un espai d'entrevistes a l'estil del presentat per Jordi Évole. La cita es produirà entre les 19:00 i les 20:00, una franja que fins ara ocupava 'Sálvame Naranja'.

L'única pregunta que toca fer és, serà suficient tot el que està fent Paolo Vasile per salvar Telecinco de la desfeta? Doncs, caldrà esperar per poder saber-ho.