Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Bustamante

Daniella, la filla de David Bustamante, preocupada en veure l'última foto del seu pare

Daniella s'emporta un ensurt en saber què li ha passat al seu pare

David Bustamante ha començat el 2023 ben carregat de treball. Així és, ja que el cantant està immers en la representació del musical Ghost amb què està recorrent Espanya. Tot i això, ha pujat recentment una fotografia que ha preocupat els seus seguidors.

Bustamante porta de gira des del mes de febrer passat, 17 ciutats i més de 500 funcions. El càntabre va assumir el repte amb molta il·lusió. «El musical era com una bombeta que s'encenia de tant en tant. Ha estat el millor 'sí' de la meva vida», deia en parlar de l'experiència.

Tanmateix, David diu que encara no es considera actor: «Era un desafiament, per descomptat, però és massa aviat per considerar-me actor». L'espectacle es va estrenar el setembre del 2021 al Teatre Gran Via de Madrid. David es va preparar a consciència el seu paper de Sam al musical, i va rebre classes d'interpretació amb la directora, Silvia Montesinos.

David recorre Espanya amb el musical Ghost

Un ritme de treball frenètic que porta ell i tot l'equip del musical a viure gairebé sobre rodes amb un espectacle itinerant. Després de passar les festes en família, Bustamante va compartir amb els seus seguidors el millor regal de Reis: un 2023 «ple de funcions, concerts i nova música».

Tot seguit, Bustamante es desplaçava a Sevilla per complir amb els seus compromisos professionals. El càntabre tenia força hores de trajecte al davant quan va sorgir un imprevist, que va provocar que el viatge s'allargués encara més en el temps.

Una fotografia il·lustrava els fets i el cantant s'encarregava d'explicar-ho amb detall. La imatge deixava veure els vidres del vagó totalment esquerdats i amb un gran forat que va impedir que el tren pogués continuar amb el recorregut. «De camí a Sevilla l'AVE ha topat amb la via plena de pedres i aquest és el resultat», aclaria a la seva publicació.

David ho va definir com «un gran ensurt», que va generar «molta pols», una «pluja de pedres» i un moviment del tren que va espantar tots els passatgers. Afortunadament no hi va haver danys personals. Tots tenien la preocupació i el cansament per aguantar dues hores més un viatge ja de per si llarg.

Bustamante passa per un moment personal i professional excel·lent

Més enllà de l'incident, David travessa per bon moment en l'àmbit professional. A més del musical, el càntabre ha participat en altres programes com La Voz Senior o, l'any passat, a El Desafío i Masterchef Celebrity. Recentment ha fitxat per Televisió Espanyola posant-se davant de la càmera per donar a conèixer l'Espanya més gastronòmica.

Fotomuntatge de Yana Olina i David Bustamante
Yana Oliva i David Bustamante fa anys que estan junts | Catalunya Diari

Però no només triomfa en l'aspecte professional, en l'aspecte personal és feliç amb la seva parella Yana Olina, amb qui està fa quatre anys. Es van conèixer al programa Bailando con las estrellas en què va sorgir la química. Aleshores David feia poc més d'un any que estava separat de Paula Echevarría, i no es veia en un concurs de ball.

Curiosament el seu 'mànager' li va preguntar: «Qui et diu a tu que no coneixes l'amor de la teva vida?». I temps després Bustamante va confessar haver-se pres de broma aquesta pregunta, però en veure Yana va saber que havia estat premonitòria.

Pel que fa a contraure matrimoni el cantant no té objeccions a explicar-ho. «Tot arriba quan ha d'arribar, ara com ara estem feliços així, però no ho descartem per a un futur», explicava.

Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Paula Echevarría amb la seva filla en comú, Daniella Bustamante
David Bustamante sent passió per la filla Daniella | GTRES

La seva filla, una altra de les dones de la seva vida, és una adolescent a qui, com ha demostrat moltes vegades, adora. David ho té clar: «Soc el pare, no soc amic, soc el seu pare i, des de la paternitat, no vol dir que hagi de ser estricte, soc educador». El cantant sempre s'ha mostrat a prop de la seva filla i, tot i haver-se separat de la seva mare, Paula Echevarría, mantenen un vincle indestructible.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp