Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats

Daniella Bustamante, trencada en veure les dues fotos de la seva mare

Daniella Bustamante sap que amb l'arribada del seu germanet les coses han canviat

El germà petit de Daniella Bustamante està d'enhorabona. Miki, com el coneixen a la seva família i també els més propers, ja ha complert el seu primer any de vida. I com no podia ser d'una altra manera, el nen ha tingut la seva pròpia festa d'aniversari, encara que hi ha hagut una absència sonada.

Una festa temàtica pel seu primer aniversari

Aprofitant els dies festius de la Setmana Santa, Paula Echevarría i Miguel Torres van celebrar el primer any del seu petit en comú. De fet, la parella va compartir a les seves xarxes socials com de bé s'ho van passar a l'aniversari de Miki, on la diversió no va faltar.

El fill de la parella va tenir la seva celebració amb temàtica animal. Els globus de colors i un pastís gegant de tres pisos van completar aquest aniversari tan especial on no va faltar bufar l'espelma.

Imatge de Paula Echevarría amb el seu fill petit Miguel Jr. en el seu aniversari
Paula Echevarría va celebrar l'aniversari del seu fill Miki | Instagram

Daniella Bustamante, la gran absent

Els seus pares el van ajudar en aquesta tasca tan important. No obstant això, no hi va haver ni rastre de Daniella Bustamante a les imatges que Paula Echevarría va compartir per homenatjar el seu nadó. Només se la va veure uns segons en un petit vídeo que va compartir la seva mare a Instagram.

Segur que això a Daniella no li va fer gens de gràcia, ja que és la germana gran de Miki i li hauria agradat aparèixer a les fotos familiars del seu primer aniversari.

Però, potser a la noia no li tocava aquell dia amb la seva mare o simplement es va decidir no exposar-la públicament aquesta vegada.

Un moment inèdit a les xarxes socials

A més de les instantànies de la festa del germà de Daniella Bustamante, la seva mare va voler compartir una foto del moment del part de Miki. En ella, la 'influencer' i la seva parella malbarataven il·lusió per l'arribada del seu primer fill en comú.

D'aquesta manera, l'actriu va fer públic un dels moments més privats del darrer any, que fins ara no havia vist la llum.

En aquesta, Paula Echevarría surt acostada al llit de l'hospital on va donar a llum, amb el goter i la via posada. La seva cara reflectia joia, malgrat estar exhausta per l'esforç que suposen les contraccions.

Miguel Torres no va poder dissimular els nervis, ja que per a ell era la primera vegada. Era pare primerenc i estava a punt de viure el moment més important de la seva vida.

El missatge més tendre de Torres

L'exesportista també va voler tenir un missatge ple de sentiment per al seu nen i la seva parella en un dia tan assenyalat. I és que l'11 d'abril no se'ls oblidarà mai.

«És increïble com passa de ràpid el temps, sembla que va ser ahir quan vas arribar a la nostra vida. Feliç aniversari el meu amor! Un anyet ja», va escriure Torres al seu Instagram. «Felicitats també a tu, el meu amor, que fa un any vas ser una campiona», va afegir.

Imatge de Miguel Torres amb el seu fill Miki el dia del seu aniversari
Miguel Torres feliç al dia de l'aniversari del seu petit | Instagram

Ràpidament l'actriu li va respondre amb un «ets un gran pare», deixant així constància que la criança del petit és cosa de tots dos.

La parella viu una de les seves èpoques més dolces, i és que l'arribada fa un any del seu fill en comú va suposar un abans i un després a les seves vides. Va ser el colofó d'or a una relació per la qual no molts apostaven al principi.

Tot i la desconfiança, tots dos han sabut transmetre que el seu amor és veritable i per això van voler segellar-lo amb un nadó en comú, que cada vegada està més gran.