Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bustamante amb cara seriosa

Daniella, la filla de David Bustamante, preocupada: «Tinc el mateix dret»

David Bustamante no aguanta més i esclata contra els seus 'haters'

David Bustamante continua sent un dels focus de la premsa del cor cada any. No acostuma a portar-se bé amb els reporters, que de vegades intenten indagar en la seva vida privada i ell ho impedeix.

Actualment, el cantant està centrat en el projecte musical de 'Ghost' a Madrid, on fa de protagonista amb el paper de Sam. Al seu torn, també apareix cada dilluns a la sisena edició de 'Masterchef Celebrity'. Dos projectes amb què està molt content. 

Fa poc, ha volgut aclarir públicament que els missatges crítics que rep no l'afecten gens. «Queda Busta per estona, no penso parar de ser com sóc», ha escrit a les xarxes.

David Bustamante no pot més i esclata contra els seus 'haters'

«Sé que potser no servirà de res que ho digui, però ho necessito treure». Així, ha començat a parlar en un text on explica el seu dia a dia. 

«Faci el que faci sóc criticat, prejutjat i maltractat per molts; sóc bona persona i molt treballador. Tinc el mateix dret que qualsevol d'intentar prosperar, aprendre i treballar en el que pugui o vulgui. Ni més ni menys, el mateix que tots», ha sentenciat.

Dirigint-se als 'haters', s'ha comparat amb ells i ha dit que «no paro de lluitar i treballar pels meus somnis, d'estudiar, esforçar-me, escoltar els que més en saben...».

[Instagram]CUumZQfsiaI[/ instagram]

A més, l'exconcursant de 'El Desafío' retreu que aquestes persones escriuen «com si fossin jutges anònims a les xarxes socials».

Evidentment, ha aprofitat el missatge per agrair les persones que li fan costat i l'emplenen d'energia. 

Després de la publicació, ha rebut moltes reaccions per part dels seus amics i companys que han lloat les seves paraules. Han manifestat l'admiració que tenen cap a ell amb missatges com «ets un 10, i punt», de Roberto Leal, o «ets enorme, estimat amic», de Manuel Martos.

«Endavant sempre, David», li ha dit Manuel Carrasco. «Ets l'alegria de tothom que et coneix», contestava Kira Miró.

«No donis l'altaveu a aquests ximples, que treballin les hores que fas tu i que se'n vagin a...», ha escrit Pepe Rodríguez. Altres cares conegudes com Manu Tenorio, El Monaguillo, Javi Hernanz o Fernand Andina també l'han contestat. 

Yana Olina i la seva filla Daniella, els grans suports de David Bustamante

Bustamante es refugia sempre en la seva parella, Yana Olina. Fa tres anys que mantenen una bonica relació, després de participar en el concurs 'Bailando con las estrellas', que van guanyar. 

La ballarina ha anat a molts dels seus concerts durant els anys de relació. Per tant, tampoc no s'ha perdut la seva estrena amb el musical 'Ghost' a la Gran Via de Madrid: «És màgic veure't una altra vegada a l'escenari. D'una altra manera, però igual de meravellós», ha confessat.

A més, ha explicat que per a ell va ser «difícil i aterridor pujar a l'escenari d'aquesta manera». També confessa que l'emociona veure les seves ganes de treballar i la seva habilitat per guanyar-se el públic.

Bustamante, que s'ha instal·lat en una casa als afores de Madrid al costat de Yana, també presumeix de tenir una gran relació amb Paula Echevarría. Hi parlen cada dia, ja que la seva prioritat és la felicitat de la seva filla Daniella, que l'agost passat feia tretze anys.