Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno en un plató de Telecinco

Olga Moreno no va dir la veritat: Antonio David Flores no era a la seva nova feina

Olga Moreno ha estat desmentida per Rocío Flores durant la seva intervenció al programa on col·labora

Olga Moreno ha quedat en evidència quan una persona propera a ella ha demostrat que havia mentit sobre l'absència del seu marit el dia del seu aniversari.

La setmana passada, la guanyadora de 'Supervivientes', va celebrar el seu 46è aniversari. Durant la celebració, va estar envoltada de les persones més properes, però l'absència del seu marit es va notar molt. 

Després de la sortida del restaurant on va tenir lloc la cita, va confirmar que s'ho havia passat d'allò més bé i havia gaudit de la seva família. A més, davant les preguntes dels reporters sobre l'absència d'Antonio David va afirmar que estava fora per feina.

Tothom s'ho va creure i ningú va qüestionar res. No obstant això, Rocío Flores ha tornat al plató del programa en el qual col·labora i ha fet unes declaracions que han posat en dubte la paraula d'Olga.

El veritable motiu era un altre molt diferent i les especulacions han inundat les xarxes socials.

 

Olga Moreno a judici, les paraules que posen en dubte la seva honestedat

La família d'Antonio David ha guanyat una gran notorietat a la premsa rosa després de l'emissió del polèmic documental de la seva exdona. Després de gaudir d'una gran acollida pel públic, tots els seus integrants van ser titllats i apartats d'ella.

No obstant això, la filla gran de l'excol·laborador es convertia en la nova incorporació de la cadena i la seva dona va aconseguir alçar-se com a guanyadora de 'Supervivientes'. Per la seva banda, ell va ser acomiadat del programa on treballava i es va esfumar.

Fa uns dies, va aconseguir vèncer el programa i la productora als tribunals pel seu acomiadament improcedent. Això li ha donat l'empenta necessària per lluitar en futurs enfrontaments legals.

Ara, la polèmica gira al voltant del motiu real pel qual l'andalús no va poder anar a la celebració de la seva dona. Segons ella, estava fora per motius de feina, encara que segons Rocío Flors la realitat és una altra. De fet, els mitjans van intentar descobrir el nou projecte en què estava embolicat, però sense cap èxit.

Ahir, durant la seva intervenció a 'El Programa de Ana Rosa', la jove va trencar la promesa que va fer durant l'estiu i va parlar sobre un tema allunyat del seu contingut habitual. Durant la seva estada, li van preguntar per l'aniversari de la dona del seu pare i va posar en evidència les seves paraules.

Va assegurar que la veritable raó per la qual ell no va poder anar a la celebració va ser una cita amb els advocats. No es tractava d'assumptes professionals, sinó d'una cita de vital importància per al futur legal de la família.

Les seves paraules van causar una gran commoció entre els presents, ja que ningú s'esperava aquesta revelació. Amb això, sense adonar-se'n, va posar en evidència les paraules de la seva estimada «Oa» i la va deixar en una posició molt complicada.

Els dubtes giren al voltant dels motius pels quals Olga no va voler dir la veritat en el seu moment. Alguns asseguren que es va equivocar en la seva exposició, mentre que altres afirmen que no volia donar la informació.

El més rellevant és la importància de la reunió amb el seu advocat. És a dir, Antonio David podria haver ajornat la seva cita per poder anar a l'aniversari de la seva dona.

Sigui com sigui, la veritat és que la jove tertuliana ha ficat la pota i, sense meditar-ho, ha deixat en evidència Olga Moreno. Aquest cas pot servir de precedent per posar en dubte les declaracions que realitzi a partir d'ara sobre qualsevol assumpte.