Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de David Bustamante i Miguel Torres

Daniella emmudeix amb les paraules de Miguel Torres sobre el seu pare David Bustamante

Miguel Torres ha contestat sense miraments a la proposta de David Bustamante

La ruptura de David Bustamante i Paula Echevarría va suposar un abans i un després a la història del cor. Molts creien en l'amor gràcies a la seva relació, però es va evaporar com l'escuma.

Ja han passat molts anys i els dos han sabut refer les seves vides. La primera a fer-ho va ser Paula Echevarría, que va cridar als quatre vents que tornava a estar enamorada.

Miguel Torres és tan important per a ella que, sense necessitat de donar-se el «sí, vull», van decidir ampliar la família amb un fill. No és el cas de Bustamante, que encara que assegura estar enamorat de Yana Olina, és aviat per tornar a ser pare.

Però, sens dubte, els dos han passat pàgina. Encara que per molt que vulguin, hi ha una cosa que mai no canvia: les indirectes.

Fotomuntatge de David Bustamante i Paula Echevarría
Segueixen les indirectes entre David Bustamante i Paula Echevarría. | La Noticia Digital 

Aquesta vegada, qui protagonitza les portades dels mitjans de comunicació és Miguel Torres. L'exfutbolista no ha dubtat a contestar David Bustamante.

Unes declaracions que han deixat Daniella amb la boca oberta, la filla que el cantant té en comú amb Paula.

La invitació de David Bustamante

Sembla que ni a Paula Echevarría ni a Miguel Torres els ha agradat gens la proposició de David Bustamante. Després de la seva participació a 'Masterchef Celebrity', on va quedar tercer, el cantant s'ha obsessionat amb la cuina.

Tant és així, que no ha dubtat a convidar la seva exdona i Miguel Torres a una vetllada per demostrar els seus dots culinaris.

«Quan vulguin Paula i Miguel, els cuino encantat», feia broma davant la premsa. Una proposició a què Paula Echevarría ha respost en to irònic.

Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front
David Bustamante fa una proposta a Paula Echevarría i Miguel Torres. | Europa Press 

«Em dirà que li agrada cuinar. Primer no sabia fer ni una truita francesa i mira'l ara», contestava irònica recordant el passat amb el cantant.

Bromes a part, Paula ha agraït a 'Masterchef Celebrity' els nous trucs que ha après Bustamante. «És molt positiu, així quan la meva filla Daniela passi temps amb el seu pare menjarà molt millor», explicava.

Però la resposta de Miguel a Bustamante ha deixat Daniella amb la boca oberta. Podria ser que l'exfutbolista ha agafat el gust a parlar davant de les càmeres.

Miguel Torres respon a David Bustamante

Per demostrar la seva nova faceta com a xef, David Bustamante s'ha ofert, fins i tot, a cuinar carmanyoles per a la seva exdona. Una proposició que sembla no haver-se fet realitat, segons la contestació de Miguel.

Només sortir de la seva vetllada romàntica i amb els mitjans de comunicació al davant, Miguel Torres es va encarregar de contestar totes les proposicions de David.

Igual que Paula Echevarría, amb to irònic contestava així al cantant: «Fenomenal, sí, és clar. Cal ser agraït amb la gastronomia», deixava anar. 

Daniella, el més important

Unes paraules que han tocat de ple tant Bustamante com Daniella, la petita de la casa.

Daniella juntament amb el seu germà petit, Miguel Junior, s'han convertit en les persones més importants per a Paula i Miguel. Des que va néixer el petit, tots dos s'han bolcat en la unió de la família.

Paula Echevarría, embarassada, de compres amb Miguel Torres aquest estiu.
Paula Echevarría, embarassada, de compres amb Miguel Torres aquest estiu. | GTRES 

El mateix passa a David Bustamante. No hi ha moment que el cantant no recordi la seva petita Daniella. Al final, serà a l'única, juntament amb Yana Olina, a qui demostri tots els dots culinaris que va aprendre pel seu pas per 'Mastercherf Celebrity'.