Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores

David Flores Carrasco emmudeix: els diners que han desaparegut de casa d'Olga Moreno

David Flores Carrasco ha descobert que Olga Moreno podria haver perdut els seus estalvis

David Flores Carrasco, fill petit de Rocío Carrasco, s'ha convertit en una cara força mediàtica en els últims mesos. No té relació amb la seva mare des que va fer els 18 anys, però durant tot aquest temps no ha estat sol perquè ha estat al costat d'algú especial. Es tracta d'Olga Moreno, l'última parella d'Antonio David Flores i que va saltar a la fama després de guanyar 'Supervivientes 2021'.

David Flores Carrasco pertany a una família força influent en el món del cor. Tot i això, ha estat a l'ombra fins que la seva mare Rociíto l'ha situat al centre de totes les mirades. Segons ha sortit publicat, el jove no porta bé aquesta situació i s'està refugiant a Olga, la seva antiga madrastra.

David Flores i Olga Moreno parlant
David Flores Carrasco i Olga Moreno tenen una unió molt especial. | GTRES 

Olga Moreno va començar a treballar als mitjans de comunicació perquè suposadament el seu exmarit Antonio David tenia problemes amb Hisenda. L'empresària andalusa va pensar que el més encertat era concursar a 'Supervivientes' i guanyar diners per regularitzar la seva situació. Segons explica Belén Esteban, antiga amiga del matrimoni, Flores s'ha apropiat del sou que Moreno va rebre a Hondures.

Belén Esteban assegura que Antonio David Flores devia molts diners i que actualment aquesta quantitat s'ha reduït a 30.000 euros. Segons la seva informació, ha utilitzat el patrimoni que Olga va fer a 'Supervivientes 2021' per sortir a la superfície i solucionar els seus problemes. Si això és cert, la madrastra de David Flores s'hauria quedat sense el capital.

Olga va acceptar treballar a la televisió perquè la seva família necessitava diners, però no s'ha sentit mai còmoda en el focus mediàtic. Suposadament, Antonio David va utilitzar el sou de Moreno per pagar el deute que tenia amb Hisenda mentre ella estava a 'Supervivientes'. Segons Belén, quan l'empresària va tornar de l'illa Flores li va dir que volia el divorci.

David Flores Carrasco podria estar desil·lusionat amb la família

David Flores, fill de Rociíto, s'ha mantingut al marge durant tota la guerra familiar i només ha fet una petició. No vol que cap dels seus pares, Rocío Carrasco i Antonio David, pateixin als platós de televisió. Per això, els ha demanat que solucionin els seus problemes lluny dels mitjans de comunicació i que intentin arribar a un acord.

Antonio David Flores no ha complert amb els desitjos del seu fill perquè necessita diners de manera urgent. Actualment, no pot treballar a la televisió perquè ha estat exiliat de la premsa del cor. Per aquest motiu, segons Belén Esteban, s'ha aprofitat de l'embranzida mediàtica de la seva exdona Olga, que ha triomfat a Telecinco.

Olga Moreno podria viure molt tranquil·la perquè té una botiga de roba a Màlaga, ciutat on resideix des de fa molts anys. El negoci funciona a la perfecció i, a més, hauria de tenir diners del seu pas per 'Supervivientes 2021', concurs que va guanyar per golejada. Tot i això, els beneficis d'aquest últim projecte presumptament han desaparegut.

Imatge d'Olga Moreno acompanyada de les seves germanes passejant per Sevilla
Olga Moreno es refugia a Màlaga amb les germanes després de l'escàndol d'Antonio David i Marta Riesco. | GTRES 

David Flores Carrasco pren partit per Olga Moreno

David Flores, segons una coneguda publicació, es quedarà amb Olga una llarga temporada. Fa un temps, Antonio va assumir la seva custòdia, així que hauria de ser ell qui s'encarregués de cuidar-lo. Tot i això, passa massa dies fora del domicili familiar i és Moreno qui està cuidant el jove.

Rocío Carrasco podria estar molesta amb la situació, ja que el seu fill David torna a patir per un motiu que no li pertany. És probable que amb el temps es tornin a apropar, ja que la condició que va posar Rociíto és que estigués lluny d'Antonio David. No obstant això, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' no desapareixerà mai de la vida del jove.