Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

La darrera imatge d'Isabel Pantoja a Cantora mobilitza els seus germans

Surt a la llum que la cantant està 'enfonsada'

Isabel Pantoja continua amb la seva estratègia de guardar silenci. Des que el seu fill, Kiko Rivera va decidir explicar tot el que, suposadament, va fer la seva mare amb l'herència de 'Paquirri', la relació entre mare i fill no pot estar més trencada. 

Han passat diverses setmanes des del primer especial 'Cantora: la herencia envenenada', però la polèmica encara durarà molts dies, ja que les revelacions són diàries. Isabel Pantoja segueix reclosa a Cantora amb la companyia del seu germà Agustín i la seva mare 'donya' Ana, sense opinar sobre el que el seu «petit de l'ànima» li ha fet públicament.

Isabel Pantoja «parla amb els gats»

Ara bé, segons un repartidor que sol visitar Cantora, Isabel Pantoja sí que parla amb els gats. L'entrada a Cantora està vigilada a tota hora pels mitjans de comunicació, expectants davant de qualsevol moviment que es vegi i, atès l'enrenou que causa saber com està Isabel Pantoja, aquest treballador no va dubtar a explicar com està la cantant. 

La imatge que va descriure el repartidor a través d'una trucada a 'Socialité', no pot ser més desoladora. «Està completament trencada» començava explicant. «La senyora Pantoja jugava i parlava amb els seus gats per Cantora, estava sola i se li notava preocupada» continuava narrant al programa especial que es va emetre la nit de dilluns passat, 30 de novembre. Sembla que l'artista ha decidit sortir del seu llit i prendre una mica d'aire fresc amb la companyia dels gats.

La filla d'Isabel Pantoja, també va revelar la manera en què la seva mare passa el temps lliure a Cantora. La finca té una enorme quantitat d'hectàrees i una gran casa que la cantant ha convertit en el seu refugi. Des que va sortir de la presó, només ha sortit de Cantora per anar a treballar.

Però, què fa en el seu temps lliure? Segons Chabelita: «La meva mare té la piscina i no es banya, només l'omple per a nosaltres. La seva vida és estar cuidant a la meva àvia i surt només per veure els gatets» va explicar la setmana passada a 'La casa fuerte'. Una versió que coincideix amb la que ha donat el repartidor. Aquest comportament d'Isabel, podria preocupar als seus germans, que són conscients del mal tràngol que està passant i que no dubtarien en ajudar-la. 

L'última hora sobre l'estat d'Isabel Pantoja

També sabem quin és l'estat d'ànim d'Isabel Pantoja gràcies als periodistes que revelen la informació. «Isabel està reclosa a la seva finca sense ganes de res, bolcada en la seva mare i mal aconsellada pel seu germà. Troba a faltar als seus nets, encara que no fa res per veure'ls» assegurava Mayte Alcocer.

A més, segons s'ha pogut saber, Isabel Pantoja hauria donat dies lliures als treballadors de Cantora per l'enrenou mediàtic que s'ha format. Es desconeix si per evitar que aquests expliquin el seu estat d'ànim o si el que desitja és estar sola amb la seva mare i el seu germà. «Ha donat permís als seus treballadors en aquests dies tan convulsos, prescindeix de testimonis» assegurava la periodista.

El conflicte afecta a tota la família

Probablement Kiko Rivera no va pensar en les conseqüències que tindrien les seves declaracions. La imatge pública de la seva mare ha quedat totalment destrossada i, de fet, el DJ també ha patit les conseqüències. 

La seva cosina Anabel Pantoja també és molt criticada a  'Sálvame'. Com que és familiar directe dels implicats, sempre li fan preguntes i volen que es posicioni, però ella es nega: «Estic enmig de dues persones a les quals adoro i no vull que pateixin. Com a neboda i com a cosina tot això em fa molta pena... Jo estic de les dues parts» va dir molt afectada en el programa.

Chabelita se suma a les víctimes de la guerra. Tot i que ara mateix està participant a 'La casa fuerte', no se'n salva i totes les nits li recorden el conflicte que hi ha entre Kiko i Isabel. Sens dubte, el límit de persones en els sopars de les Festes de Nadal, no serà un problema per a aquesta família.