La notícia que han rebut Piqué i Shakira sobre una ex del jugador català

La catalana ha compartit la bona notícia a través de les xarxes

La catalana Núria Tomás, hereva de 'Jamones Tomás' i exparella de Gerard Piqué
La catalana Núria Tomás ha estat mare d'un petit nen anomenat Apolo | Instagram @nuria_tomas

La catalana Núria Tomás, exparella de Gerard Piqué, ha donat llum al seu primer fill juntament amb la seva parella, Agus Puig Gibernau. 

Núria Tomás és l’hereva de l’empresa d’alimentació Jamones Tomás, i el focus mediàtic del món del cor va posar-se en ella després de mantenir una relació amb el mateix futbolista blaugrana o el motorista Jorge Lorenzo. Ara, però, comparteix una meravellosa relació amb Agus Puig Gibernau, amb qui va casar-se el passat mes d’octubre.

Núria Tomás comparteix la notícia a les xarxes

L'empresària, actriu i ‘influencer’ catalana ha volgut compartir una fotografia del petit Apolo. Així, anunciava que el seu fill havia nascut el 30 de novembre: «Només puc donar gràcies a l’univers per permetre’m viure una cosa així. Som molt feliços i em sento plena», escrivia sota la fotografia.

Núria Tomás i Agus Puig Gibernau van casar-se el passat 23 d’octubre tot i les restriccions de la pandèmia. La parella va oficialitzar el seu amor poc abans de donar a llum, ja que era el que ella volia. Així, des de l’embaràs s’ha sabut que el nom del petit seria Apolo, coincidint amb el nom de la seva empresa: ApoloX Comunicación.


 

Gerard Piqué i Núria Tomás van finalitzar la seva relació l'any 2010, coincidint amb el Mundial on el futbolista va enamorar-se de Shakira. De fet, encara que el blaugrana intenta evitar el tema en ser preguntat, el motiu de la ruptura és que Piqué va enganyar la seva parella amb la cantant colombiana. Cinc anys després, l'any 2015, es va conèixer que l'actriu catalana mantenia una relació amb Jorge Lorenzo que va acabar l'any següent.

Però finalment sembla que la persona que ha aconseguit conquistar el seu cor és l'empresari Agus Puig Gibernau. La catalana ha compartit des del primer moment l’evolució del seu embaràs, com també va informar en el seu moment d’un avortament que havia patit en el seu primer intent de tenir un fill. Després de la tràgica experiència, Núria Tomás per fi ha complert el seu somni de ser mare i ho fa molt enamorada de la seva actual parella.


Comentaris

envia el comentari