Isa Pantoja en un plató de Telecinco

Destapen un romanç d'Isa Pantoja amb un company seu de 'La casa fuerte'

Isa Pantoja li hauria explicat el seu romanç a Asraf abans que entressin en el concurs de Telecinco

Jorge Javier Vázquez s'ha aventurat aquesta tarda, afirmant que la parella que formen Isa Pantoja i Asraf Beno es trencaria abans que acabi l'actual edició de 'La casa fuerte'. Encara que tots dos va acceptar participar en el nou 'reality' de Telecinco per a demostrar a tothom el bon estat de la parella, això no està sent així i els dubtes no deixen de créixer a mesura que passen els dies. Asraf s'està mostrant com una persona totalment freda i calculadora, protagonitzant bregues amb Isa Pantoja diàriament i en moltes ocasions, a conseqüència de la seva gelosia i inseguretats que l'estan deixant en evidència davant de tothom.

En la passada gala Asraf en un intent de tenir una mica de protagonisme, va decidir encarar-se amb Jorge Javier Vázquez, demanant-li que deixés de dir ximpleries i que digués el que pensava ell, no el que li deien per l'auricular. En aquest moment, el presentador va sortir de pla i esperant indicacions dels directors de la gala, no va respondre a Asraf, ignorant l'atac i seguint amb la resta de temes. En aquest moment la seva xicota li va preguntar que què estava dient, assistint incrèdula a l'atac de la seva parella al presentador del programa i amb el qual a més, ella té una molt bona relació.

Alguns concursants del programa com Marta Peñate s'han atrevit a verbalitzar el que molts espectadors creuen. Asraf té actituds molt poc generoses amb la seva noia, fiscalitzant totes les seves accions i incitant-la a defensar-ho amb algunes coses, encara que aquesta no vegi clar que té raó.

La ruptura de la parella podria produir-se dins del concurs, tal com ha augurat Jorge Javier Vázquez. El motiu podria ser una informació que ha explicat Antonio David Flores a 'Sálvame' i que vindria a donar sentit als enfrontaments que està protagonitzant Asraf amb un dels seus companys d'edició.

Tot va passar a la fira de Fuengirola

El col·laborador del programa de les tardes de Telecinco ha explicat que fa tres anys Isa Pantoja s'ho va passar molt bé a les casetes de la fira de Fuengirola. Aquesta diversió va venir molt motivada per la presència d'un altre concursant de 'La casa fuerte' i amb el qual estan vivint tant ell com Isa en l'actualitat. Segons Antonio David Flores, Isa i Antonio Pavónes es van deixar veure en aquestes casetes petonejant-se i donant-se amor, un amor que va acabar de manera molt feliç i que ara, tres anys més tard ha tornat a estar d'actualitat.

Els espectadors es preguntaven com era possible que Asraf i Pavó estiguessin discutint-se en els primers dies de convivència quan encara no havia passat res entre ells. Ara hem sabut que el motiu ocult tindria a veure amb aquest romanç entre Isa i Pavó i que ella mateixa li hauria explicat al seu xicot abans d'entrar en el programa per a evitar que això sortís en algun moment en directe i enxampés per sorpresa a la seva parella.

Les últimes discussions de la parella a la casa han propiciat que s'hagin verbalitzat algunes intencions i que posen en dubte la continuïtat d'aquesta relació. El propi Asraf ha arribat a dir que ja no vol casar-se amb Isa Pantoja. El motiu no seria un altre que la seva xicota no es posicioni al seu costat quan discuteix amb alguns companys. Per a ell això és motiu suficient per a acabar amb la seva relació, unes arrencades que la pròpia Isa Pantoja li permet i que li provoca empipaments quan la resta de companys recriminen les lletges actituds d'Asraf.

Aquesta nit, Sandra Barneda li mostrarà a Isa Pantoja el vídeo en el qual Beno verbalitza que ja no vol saber res de les noces i que s'havia de celebrar justament quan ells surtin del concurs. Aquest enllaç hauria d'haver tingut lloc molt abans, però la pandèmia del coronavirus els va deixar fora de lloc, el mateix que ha passat amb Anabel Pantoja, cosina d'Isa i que també ha hagut d'ajornar les seves noces.