Felip, Letícia, Elionor i Sofia posant a càmera, tots amb mascareta

La data fixada al calendari del rei Felip i Letícia després del comiat d'Elionor

El rei Felip VI i Letícia Ortiz celebraran un esdeveniment molt important

Letícia Ortiz sempre s'ha mostrat molt protectora davant la intimitat de les seves filles i, per aquest motiu, ha enviat Elionor a estudiar a Gal·les. Felip VI comparteix tarannà amb la reina, ja que han triat el millor internat britànic perquè la princesa es pugui formar adequadament. 

El comiat de la princesa Elionor ha mantingut Letícia allunyada del fons mediàtic durant uns dies. El rei va reprendre la seva agència pública a principis de setembre, mentre que la seva dona ha retardat una mica la tornada a la rutina per ajudar a Elionor. 

Felip VI té un comportament molt diferent a què tenia el seu pare, el rei Joan Carles, que sempre havia defensat la seva autoritat. El marit d'Ortiz escolta totes les opinions de la seva família i junts prenen la millor decisió per a la Família Reial.

Letícia Ortiz va acceptar estiuejar a Mallorca amb una condició: que les seves filles poguessin gaudir d'unes segones vacances privades. Així, tota la família va anar a una destinació desconeguda, viatge que ha resultat ser molt especial. 

Ara, Elionor ha deixat Espanya per començar una nova vida lluny de la Casa Reial, així que aquest estiu ha espremut el temps a el màxim. La reina sempre s'ha preocupat de la seva educació, de manera que s'ha absentat fins que ho ha tingut tot ben lligat.

Letizia Ortiz reapareixerà amb més força que mai

Felip VI va tornar del misteriós viatge i de seguida va reprendre la seva agenda, però la seva dona l'ha matingut buida la primera setmana de setembre. No obstant això, la princesa ja està instal·lada a l'internat, així que Ortiz no té excusa per no tornar a la feina.

La nora de la reina Sofia s'ha tret de sobre un pes molt important, ja que sempre ha estat preocupada per la pressió mediàtica. La jove podrà gaudir d'un cert anonimat durant la seva experiència al Regne Unit, cosa que ha tranquil·litza els reis.

Amb tot, Ortiz reapareixerà el pròxim 7 de setembre al costat del seu marit per rebre Sebastián Piñera, president de Xile, al Palau Reial. El mitjà digital 'Vanitatis' informa que la Casa Reial ja ho té tot preparat per a l'esdeveniment.

La mare de la successora ha exprimit l'estiu al màxim, però també ha hagut de fer front a cops bastant durs. Menchu de la Vall, la seva àvia i font d'inspiració, va morir el 27 de juliol deixant un gran buit entre els seus cercles pròxims.

Felip VI, afligit després de l'adeu definitiu

El rei també ha participat de manera activa en la formació de les seves filles i hi té una relació molt especial. Tanmateix, sempre ha tingut més afecte per Elionor, amb qui passa molt de temps ensenyant com haurà de comportar-se en un futur. 

Letícia va pensar que el millor per Elionor era marxar i intentar viure en l'anonimat, lluny dels focus. Felip VI ho va acceptar, però li ha costat molt separar-se de la futura reina.

La família ha passat l'estiu entre Mallorca i una destinació misteriosa. En tots dos llocs han gaudit com mai i han aprofitat al màxim les darreres hores amb la princesa, a qui trobaran molt a faltar.

Joan Carles i Sofia van fer el mateix amb els seus fills, encara que els experts asseguren que les noves generacions tindran més sort. Tot i que la princesa i la seva germana estan molt exposades, tenen menys pressió que Felip, Elena i Cristina.

La infanta Sofia donarà començarà el curs el 9 de setembre i, enguany, notarà l'absència de la princesa. Sempre han tingut una relació molt especial, motiu pel qual s'han donat suport en esdeveniments que podrien resultar incòmodes.

La neta petita del rei Joan Carles estarà sense la seva germana al centre escolar i serà la primera vegada que es trobi tan sola. Tot fa pensar que els reis hi seran per recolzar-la, ja que sempre han donat la imatge de ser una família perfecta.