Primer pla de David Bisbal.

David Bisbal fuig amb els seus fills i paga una fortuna perquè no puguin trobar-lo

David Bisbal ha gastat 2.000 euros per nit en un hotel mexicà

Aquests dies, es parla molt de David Bisbal perquè la seva exparella més mediàtica ha passat per l'altar i una revista prestigiosa ha publicat el reportatge. Estem parlant de Chenoa, que s'ha casat amb l'uròleg Miguel Sánchez en un exclusiu casament celebrat a Mallorca.

El públic vol saber què en pensa Bisbal, però ell no està disposat a donar explicacions.

David Bisbal ha fugit amb els seus dos fills a Mèxic, país on ha trobat una feina que l'omple d'il·lusió: ser coach de La Voz. És un dels cantants més estimats del moment i vol aprofitar la bona ratxa abans que sigui massa tard. S'ha gastat una fortuna per estar allotjat en un hotel que li permeti allunyar-se del soroll mediàtic.

Muntatge fotogràfic de David Bisbal i Chenoa
David Bisbal prefereix estar lluny de Chenoa | CatalunyaDiari

David, segons informa la revista Semana, està pagant 2.000 euros per nit per dormir en un establiment de luxe. La seva dona Rosanna Zanneti l'ha acompanyat. Tot fa pensar que s'està encarregant dels dos nens que tenen en comú.

Ell té molta feina a La Voz, però sempre que pot, s'escapa al luxós hotel per passar temps amb la seva família.

David sempre ha tingut una relació molt distant amb la premsa del cor, malgrat que mai no ha tingut cap conflicte seriós. Respon les preguntes dels reporters en un to amable, però no està disposat a tolerar certs atreviments. No vol saber res del casament de la seva exparella i no vol donar declaracions que puguin tornar-se-li en contra.

Bisbal ha pensat que el millor és escapar-se fora d'Espanya fins que passi la tempesta, per això ha elegit un complex hoteler de luxe. És pràcticament impossible que cap periodista pugui accedir al recinte, ja que hi ha una seguretat extrema. A Mèxic també és una cara molt popular i s'ha de protegir de les persones perilloses.

David Bisbal pren mesures per protegir els seus fills

David és conscient dels perills que genera ser una cara influent, per això ha parlat amb Elena Tablada, mare de la primera filla. Li ha recomanat que no faci menció de la nena a les xarxes socials, ja que és un atreviment massa arriscat. La dissenyadora de joies no s'ha pres bé aquest consell i pensa que el millor és donar naturalitat a l'assumpte.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
David Bisbal és un dels cantants més estimats d'Espanya | GTRES

Bisbal ha tingut molts problemes amb les seves exparelles, malgrat que tothom recorda una de les seves relacions: la que va tenir amb la cantant Chenoa. Al seu moment van formar una parella perfecta, però ell es va adonar que era més feliç caminant en solitari. Va trencar amb ella i de seguida la premsa el va relacionar amb infinitat de dones, encara que només una va prosperar: Elena Tablada.

L'artista va formalitzar el seu festeig amb Elena i van tenir una filla a qui li van posar de nom Ella, així, l'estabilitat va arribar al final abans del que s'esperava. Després va arribar Rosanna Zanneti, una famosa actriu que li va robar el cor i que va aconseguir centrar-lo. Viuen a Madrid, però estan passant una temporada a Mèxic perquè el concurs La Voz vol comptar amb la presència de l'almerienc.

David Bisbal és el cantant més ric d'Operación Triunfo

David, segons una investigació que van fer a Viva la Vida, és el concursant d'Operación Triunfo que més diners ha guanyat. Es pot permetre pagar 2.000 euros diaris per un hotel que li asseguri que ningú el trobarà. Vol gaudir de la seva estada a Mèxic i intentar que els seus fills no pateixin el fenomen 'fan', que pot arribar a ser molt perillós.

Bisbal ha mantingut la seva vida privada al marge dels focus, malgrat que la fama ha traspassat fronteres. Tothom sap amb qui està casat o com es diuen els seus fills, però a partir d'aquí ja no hi ha més informació.

Cap periodista ha esbrinat res greu que el converteixi en objectiu dels reporters, ni amaga cap secret que hagi de generar contingut.