David Bisbal, posando en un photocall

David Bisbal deixa impactats els seus seguidors: «Isabel se n'ha anat al cel»

El cantant d'Almeria ha comunicat a les seves xarxes socials la mort de la seva estimada familiar

David Bisbal viu uns dies tristos després de compartir amb tots els seus seguidors la mort d'un familiar. El cantant ha de fer front ara a la pèrdua de la seva  tieta Isabel,  que ha mort als 83 anys.

Acompanyant a la fotografia de la seva tieta Isabel bufant les espelmes del que sembla ser el seu últim aniversari, l'artista publicava: «Avui la tieta Isabel ha arribat al cel. Descansa en pau», diu el post del cantant  que es va donar a conèixer a 'Operación Triunfo'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui la tita Isabel ha arribat a el cel. Descansa en pau.

Una publicació compartida de David Bisbal (@davidbisbal) el

Cal ressenyar que la tieta Isabel és una cara coneguda per als seguidors del cantant. El passat mes d'abril, David Bisbal va compartir en el seu perfil de Facebook una publicació en la qual confessava que la seva tieta apareix en el videoclip de 'Si tú la quieres': «Que tendresa em dóna la meva  tia Isabel. Bufant el seu pastís i les espelmes», escrivia Bisbal. La tieta Isabel surt en el segon 13 de l'esmentat videoclip.

Bisbal plora la mort de la seva tieta quan travessava el seu millor moment

Aquesta dolorosa mort arriba en un dels millors moments de David Bisbal. El cantant s'ha centrat molt en la seva vida personal en els últims anys i està en un moment fantàstic, esperant l'arribada del seu segon fill amb Rosanna Zanetti, que serà la primera nena de la parella.

Fa uns dies, David Bisbal publicava una de les imatges que més ha agradat als seus seguidors, i que també té a veure amb la família. En aquest cas, és la seva mare la protagonista. L'artista va triar una fotografia molt estiuenca en la qual apareixen els dos en banyador després de donar-se un bon bany a la platja i va mostrar el bronzejat color de pell de la seva mare després d'uns dies de sol i platja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

# mamáselfie que maca està sempre! M'encanta la seva bru Almeria.

Una publicació compartida de David Bisbal (@davidbisbal) el