Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jordi Eroles, periodista de TV3

Un periodista de TV3 esclata a les xarxes socials

Ha demanat públicament a l'Ajuntament del seu poble que faci alguna cosa per arreglar la situació
Jordi Eroles, periodista de TV3
El presentador ha compartit diverses imatges al seu perfil de Twitter denunciant el mal estat d'algunes zones del seu poble | Twitter

El presentador de TV3, Jordi Eroles, va informar els seus seguidors de les xarxes socials que deixava la política catalana aparcada uns dies, fins al 31 d'agost, per gaudir de les seves vacances. «Tanco la paradeta fins al 31 d'agost, com a mínim pel que fa a qüestions professionals que tenen a veure amb la política catalana. Gaudiu de les vacances! Jo ho faré», escrivia el periodista al seu perfil de Twitter. No obstant això, s'ha trobat una desagradable sorpresa que no ha dubtat a denunciar públicament.

Passió per la muntanya

Als seus 51 anys, Eroles ha deixat entreveure en més d'una ocasió que, a més a més de la política, una de les seves grans passions és anar a córrer per camins i muntanyes. A Twitter ell mateix es defineix com un «fan del Boss i de córrer per la muntanya», i precisament això és el que està fent durant els seus dies de descans. 

Aquest dimarts, però, el periodista de TV3 s'ha trobat amb una situació lamentable que l'ha fet esclatar: «Això és intolerable!!! Atenció Ajuntament de Sant Pere de Ribes (Garraf), des de fa mesos aquest indret és un abocador incontrolat de runa, deixalles i merda diversa. És al costat d'un corriol i a tocar de la carretera vella de Ribes a Vilanova, just abans del pont sobre la C-32», denunciava el presentador. 

«Aquest punt havia estat anys enrere un abocador incontrolat que es va netejar i clausurar, però ha tornat a convertir-se en un cau de merda, una vergonya, malgrat ser un lloc habitual de pas de veïns que van a caminar, córrer o fer BTT (ciclisme de muntanya). Demanaria una actuació urgent  de neteja i clausura», afegia Eroles.

Les imatges parlen per si soles. Jordi Eroles no ha dubtat a compartir-les per visibilitzar la situació i que l'Ajuntament prengui les mesures adients per solucionar-ho com més aviat millor.