Fotomuntatge de David Bisbal, Rosa López i Eduardo Mena

David Bisbal i Rosa López, en xoc: ha mort Eduardo Mena

Bisbal tenia molta relació amb Mena

Fa unes hores, David Bisbal ha rebut amb molta amargor una notícia molt trista: un amic seu ha mort.

 

Ens referim a Eduardo Mena, conegut per ser entrenador personal de molts famosos. Ha perdut la vida avui, dimecres, a la matinada.

Mena també va aconseguir fer-se un nom al món del futbol, sobretot a Andalusia. Va militar un parell de temporades a la Real Balompédica a finals dels anys 80 i sempre va estar molt atret per l'esport, com demostra el fet que obrís un gimnàs fa tres dècades.

Molts famosos, com Bisbal, recorrien a Eduardo per posar-se en forma. Però el cantant almerienc no era l'únic. Rosa López també va passar per les mans de l'entrenador, i gràcies a ell va perdre uns quants quilos.

Eduardo Mena tenia 56 anys, i la setmana passada va ser operat d'urgència a Granada després que li detectessin un problema a la vena aorta. Malauradament, però, no ha superat les dues intervencions a què el van sotmetre.

Pertanyia a una família molt coneguda de La Línea de la Concepción (Cadis), i de jove va decidir dedicar-se al futbol, un esport que l'apassionava.

David Bisbal en un concert
David Bisbal està de gira per Llatinoamèrica | GTRES

Va arribar a jugar a l'extinta Segona B de la mà de la Balona. Van ser només un parell de temporades.

Eduardo va poder disputar només tres partits. Aquella temporada va estar marcada per un accident que va patir l'equip quan es desplaçava a Gandia per jugar la primera jornada de lliga. I l'any següent, Mena també va tenir una participació testimonial, ja que només va jugar un parell de partits.

La seva trajectòria futbolística també el va portar al filial del Sevilla, al Plasència i  al Poli Ejido. I quan va penjar les botes, va començar a dedicar-se al món de la preparació física.

Va ajudar David Bisbal a millorar el seu aspecte físic. I és que, amb els entrenaments que li feia, el cantant va aconseguir un cos molt atlètic. Altres cares famoses que van confiar en Eduardo són David de María, Juan José Padilla o l'esmentada Rosa.

A la seva web es presentava com a «entrenador personal i especialista en nutrició». I afegia: Des de fa més de vint-i-cinc anys, entreno persones de tota mena». Era molt bon professional, i això el va portar a tenir clients de diferents disciplines esportives.

Assegurava que durant tot aquest temps havia anat «creixent i aprenent les últimes tendències del moment». Li agradava estar al corrent de les novetats que oferia el mercat quant a preparació física.

Eduardo Mena entrenant una clienta del seu gimàs
Eduardo Mena va ser entrenador de Bisbal i d'altres famosos, com Rosa | Canal Sur

També explicava que aquesta última dècada havia entrenat més de mil persones «assessorant-los perquè aconseguissin els seus objectius». Eduardo serà enterrat al cementiri de La Línea, on rebrà cristiana sepultura.

Sens dubte, la mort de Mena suposa un cop molt dur per als seus amics i companys. I és que s'havia guanyat l'afecte de molta gent gràcies al caràcter afable i proper que tenia.

David Bisbal no podrà anar al funeral

David Bisbal serà un dels grans absents a l'enterrament del preparador físic. I el motiu és que està de gira per Llatinoamèrica. Aquests últims dies ha publicat a les xarxes uns missatges una mica enigmàtics.

«No hi ha cap mur massa alt, encara que l'hagis de saltar. A vegades, la vida et posa obstacles al camí, però has de seguir a la mateixa velocitat a què aniries si no n'hi hagués cap. Què s'ha de fer en aquests casos?», es preguntava.

«Potser podríem disminuir una mica la velocitat. Sempre hi ha temps per tornar a accelerar», reflexionava. D'aquesta manera, es va obrir en canal amb els seus fans.

«La veritat és que m'he passat la vida buscant l'amor. Hi ha hagut moments que m'han destrossat tant el cor que fins i tot he arribat a pensar estaria sol per sempre», va assenyalar.