David Bisbal i Rosanna Zanetti ja són pares de Matteo

La parella ha anunciat la feliç notícia a través de les xarxes socials, on ja han compartit les primeres instantànies del nou membre de la família

David Bisbal i Rosanna Zanetti ja són pares de Matteo | Instagram

David Bisbal i Rosanna Zanneti mai oblidaran la data d’avui. La parella acaba de fer públic que el seu primer fill comú ja  ha arribat al món. Concretament, Matteo ha nascut aquesta matinada a la clínica Ruber Internacional, i la notícia ha agafat per sorpresa tothom, ja que no estava previst que el petit naixés fins d’aquí a una setmana. Afortunadament, el fet que Matteo s’hagi avançat no ha comportat cap classe de problema o complicació, i Bisbal ja ha compartit la primera instantània dels tres junts.

«Ja som quatre cors», explica Bisbal emocionat

«Ja som quatre cors. Matteo i Rosanna es troben molt bé. Ha sigut una experiència súper bonica que compartim amb vosaltres, ja que estem plens de felicitat. Gràcies a tots pels bons desitjos. Us estimem!». Amb aquestes paraules, David Bisbal mostrava el seu agraïment —i la seva gran felicitat— a tots els seus seguidors, els quals no han tardat gens a omplir la publicació de reaccions i comentaris d’ànims i felicitacions.

Així les coses, en la publicació compartida pel recentment estrenat pare, podem veure un vídeo on surten tant a Rosanna com al petit Matteo. Segons explica la mare de la criatura, «ha estat una experiència increïble. És igualet que el seu pare».

Per la seva banda, Bisbal, que es mostra radiant, clama el següent: «Amics, estic molt content. Aquí està Rosanna, que està súper bé. S’ha portat espectacularment bé». El vídeo està acompanyat de la primera imatge de tots tres plegats, si bé tan sols apareixen les mans de tres dels membres d’aquesta família, la qual acaba d’incorporar un nou integrant a les seves files.

Gairebé un any des del seu casament

Cal recordar que la parella va contreure matrimoni durant el passat estiu, concretament el passat juliol, i que també va suposar una gran sorpresa per tots els seus seguidors, ja que van mantenir la notícia en secret.

Amb tot, no només Bisbal i Zanetti estan encantats amb la bona nova. L’altra filla de David, Ella, estava especialment il·lusionada per l’arribada del seu germà petit. Afortunadament, a partir d’ara podrà jugar amb ell totes les vegades que vulgui.


Comentaris

envia el comentari