Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante, sense paraules en conèixer el xicot de la seva filla Daniella

El cantant, bocabadat davant la nova relació de la seva filla

A David Bustamante li va molt bé tant al terreny professional com al personal, ja que, en aquest últim, sembla que acaba de viure un gran canvi. Sí, perquè la seva filla, Daniella, ha fet un pas molt important: tenir xicot.

Aquesta notícia ha tingut força ressò a la premsa rosa, ja que no han trigat a preguntar sobre aquest tema a Paula Echevarría i al cantant. «S'ha de tenir cap i saber quines coses no pots fer. Després tu gaudeix, fes i prova tot el que vulguis, però amb cap», és el que sempre repeteix la 'influencer' a la seva nena.

Imatge de Paula Echevarria fent-li un petó a la seva filla Daniella Bustamante
La jutgessa de GOT Talent presumeix de ser una gran mare | INSTAGRAM: PAU_ECHE

De fet, recentment, en una entrevista amb Lecturas, l'actriu revelava que agafava el mòbil «totes les nits» per «repassar-lo». «La tenia controladíssima, la veritat», deia. Tanmateix, ara sembla que la cosa ha canviat.

La intèrpret de Velvet ha explicat que ara que la seva petita té 14 anys, és hora de «donar-li confiança i que aprengui a cuidar-se». A més a més, l'ex de Bustamante ha compartit que la filla que comparteixen té «molta personalitat» com la seva mare, pensa.

«Als xicots no cal tenir-los por»

La 'influencer' compartia que ella no ha començat a beure vi, per exemple, fins que ha fet els 40 anys. Abans tenia prou personalitat per rebutjar ingerir alcohol i no fer el que fan els altres. Amb això, espera que Daniella segueixi l'exemple.

Sobre la criança de la nena, ha revelat que li fa «por tot», però no pel que ella pugui fer, sinó pels altres. «Encara que tu eduquis el teu fill perquè no begui o no pugi al cotxe d'algú que ha begut, es pot trobar de front amb algú que condueix així», explicava a l'esmentat mitjà. 

Foto d'Ares Teixidó entrevistant David Bustamante.
David Bustamante i Ares Teixidó es retroben a l'estrena de Ghost: El musical| Europa Press

«El món en general» és el que li dona més por a la 'influencer'. En canvi, sobre aquest primer amor de la seva filla, indicava que no li tem res. La seva filla, diu, que està educada «en uns valors» i espera que els sigui fidel.

A més a més, l'exdona de David Bustamante deia que mentre el noi sigui «bo i tranquil», tot pot anar sobre rodes. «Als xicots no se'ls ha de tenir por», recalcava.

El cantant també ha tingut un paper molt important juntament amb la qui fos la seva dona. Tots dos han intentat que la petita no fos «objecte de desig» per a la premsa. I és que tots dos creuen que la seva vida privada «no importarà a ningú».

El cantant va a totes

«Ella no és objecte de desig ni és una nena a qui li agradi estar a primera plana», deia. Així doncs, David Bustamante ha jugat un paper molt important a la vida de les dues. Des que es van separar, els pares de Daniella sempre han volgut el millor.

Ara, per part seva, el cantant viu en un bon moment professional, puix que es troba immers en un musical que li ha suposat tot un repte. Aquest és l'obra Ghost, una pel·lícula que a més ha estat molt important a la seva vida.

Des que sortís del famós 'reality' d'Operación Triunfo, no ha parat. I és que, tant la seva vida privada com la seva professió es va posar de cap per avall, òbviament.