Nidia Ripoll, mare de Shakira.

Nidia, mare de Shakira, trenca el silenci i parla de la sorprenent retirada de Piqué

La mare de la cantant s'ha mostrat molt sorpresa amb la decisió que ha pres Gerard Piqué

Gerard Piqué viu el seu Dia D particular. S'acaba una època. El central dirà adeu al futbol aquesta nit i ho farà deixant enrere un llegat inesborrable. És, sense cap mena de dubte, una de les notícies de l'any.

Tothom en té alguna cosa a dir. El cert és que la notícia ha agafat a tothom per sorpresa; fins i tot, a la seva família política. La reacció de Nidia Ripoll, mare de Shakira, n'és un clar exemple: «No en sabia res i m'imagino que si ho fa és perquè ho s'ho ha pensat molt. El que decideixi ell, és la seva vida», ha dit Nidia als mitjans de comunicació que l'esperaven a les portes de l'hospital on encara està ingressat el seu marit. 

«No sé res, la Shakira no m'ha dit res»

També preguntada per com està avançant la negociació entre els advocats de Gerard Piqué i Shakira, la mare de la cantant ha assegurat que «no en sé res». 

Imatge de Gerard Piqué amb Shakira.
Piqué diu adeu avui al futbol. | EP

«La Shakira encara no me n'ha dit res», ha explicat sobre el que seria, sense cap mena de dubte, un dels judicis del segle. Tot i això, cal esmentar que, segons El Confidencial, Piqué i Shakira haurien insistit als seus advocats que no volen acabar a judici de cap manera. 

Per això mateix, els haurien demanat que la negociació es demori més temps, per tal de poder pactar amb tranquil·litat i evitar —sobretot— la fotografia de veure'ls al banc dels acusats. 

Piqué, punt i a part

Gerard Piqué viu les seves últimes hores com a futbolista. MIte i llegenda del F.C.Barcelona, el de la Bonanova s'acomiadarà avui d'un Camp Nou que es vestirà de gala. El club ha preparat diversos preparatius per dir-li adeu i s'espera que sigui una nit molt especial. 

El cert, però, és que la notícia de l'adeu de Piqué ha donat a entendre que la relació al vestidor i a la planta noble del Camp Nou no era la millor. El central ha tirat pel dret i ha anunciat la seva retirada sense que Laporta en sabés res. A més, tot sembla indicar que el central no ha acabat de la millor manera amb Xavi tampoc. Avui, de ben segur, serà un bon dia per comprovar-ho.