Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Bustamante al programa 'All you need is love'

David Bustamante, obligat a vendre totes les propietats i viure de lloguer

El cantant ha perdut totes les seves propietats

David Bustamante al programa 'All you need is love'
David Bustamante, obligat a vendre totes les propietats i viure de lloguer | Mediaset

David Bustamante està vivint un gran moment professional en el món televisiu, formant part de 'Como Sapiens' i de 'La Voz Sénior', però s'ha vist obligat a vendre totes les seves propietats per pagar els deutes.

Tal com va explicar 'Vanitatis', el cantant va canviar el seu àtic de 120 metres quadrats, pel qual pagava 2.500 euros de lloguer, per un pis més gran, amb tres habitacions, dins de la mateixa urbanització. Malgrat que ha aconseguit acumular un gran patrimoni de bens, Bustamante no s'ha quedat amb cap propietat immobiliària a Espanya.

Obligat a vendre les seves propietats 

La casa de Villafranca del Castillo, a Madrid, era la més important per a ell. Va comprar-la junt amb la seva exparella, Paula Echevarría, per 1,5 milions d'euros. Els dos eren propietaris de l'immoble, però en proporció: el cantant disposava d'un 80% i la model d'un 20%.

No obstant això, la primavera del 2019 van rebre dos embargaments administratius que, per tant, facilitaven l'operació immobiliària. Segons 'Vanitatis', aquesta es va concretar a principis de 2020. El deute a pagar era de 720.000 euros i va quedar completament saldat al febrer de l'any anterior.

El xalet que tenia a La Acebosa (Cantàbria) també era molt important per a ell. Des d'allà, Bustamante, podia gaudir d'unes impressionants vistes als Pics d'Europa. Era una casa de 300 metres quadrats situada en una finca de tres hectàrees que va adquirir l'any 2002, després de l'èxit a 'Operación Triunfo'. A més, li permetia estar a prop de la seva família i mantenir la seva intimitat intacta.

Segons ha informat 'Vanitatis', Bustamante va vendre l'immoble en la primavera de 2019, però mai va arribar a transcendir la quantitat de l'operació. Bustamante hauria aconseguit posar en ordre totes les seves finances després de fer tots aquests moviments. 

Les empreses de Bustamante

El cantant és l'únic administrador de Daimala Producciones, una empresa dedicada a la «gestió de sales d'espectacles» que es va crear l'any 2016 i que té la seu a Villanueva del Pardillo (Madrid). A més, no té l'obligació de presentar comptes, ja que es tracta d'una societat limitada.

Bustamante també va formar part d'altres empreses com Celeste Music Sport Production SL, tancada el 2014, o Corocotta Producciones, que va tancar l'any 2019. D'altra banda, el seu pare gestionava David Bustamante SL, un negoci que va obrir les portes l'any 2002 a Cantàbria i que es dedicava a les arts escèniques. No obstant això, els últims números presentats són de l'any 2014.

Ara, Bustamante resideix en un pis a Pozuelo de Alarcón, a la capital espanyola, amb la seva parella, la ballarina Yana Olina.

'Coach' a 'La Voz Sénior'

Fa tot just una setmana es va disputar la gran final de la setena edició de 'La Voz' amb Kelly com a guanyador, però Antena 3 ja ha estrenat 'La Voz Sénior'. Bustamante és un dels 'coaches', junt amb Pastora Soler, Antonio Orozco i Rosana.

«No entenc la música sense posar tota l'ànima i el cor», ha assenyalat el cantant en la presentació de 'La Voz Sénior'. Pitingo serà el seu assessor, mentre que David de María, Álex Hubago i la cantant xilena Cami seran els de la resta de 'coaches'. Tot i que el programa es va estrenar ahir dijous, s'emetrà tots els divendres.