Telecinco de pedra: Relacionen la mort d'una jove cantant amb Belén Esteban

La col·laboradora de 'Sálvame' en el punt de mira

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Un mitjà de comunicació relaciona la mort d'una jove cantant amb Belén Esteban | Telecinco

És ben cert que la col·laboradora de 'Sálvame', i la seva vida privada, sempre estan en el punt de mira. De fet, la seva filla, Andrea Janeiro, també protagonitza notícies del cor. Però aquesta vegada, segurament Espanya s'ha quedat en xoc en veure com un mitjà de comunicació ha relacionat la mort de la cantant Sara Carreira amb Belén Esteban. Així doncs, han afirmat que Belén Esteban està molt dolguda perquè és fan de la música llatina. 

Belén Esteban podria no haver conegut mai a Sara Carreira

El mitjà de comunicació 'Clm24', ha afirmat que «Belén Esteban, amant de la música llatina, es deu haver quedat en xoc després de conèixer la tràgica mort de la cantant portuguesa Sara Carreira, de 21 anys, que ha patit un accident de trànsit. Fins i tot, la col·laboradora de Telecinco no ha estat capaç de comentar-ho en les seves intervencions a 'Sálvame'». Aquesta peculiar notícia ha sorprès molta gent, ja que Belén Esteban no té res a veure amb Sara Carreira, ni es coneixien. Probablement la col·laboradora no es manifesti, ja que habitualment evita respondre a aquestes polèmiques. 

Fa uns dies, diversos mitjans van informar sobre la mort d'aquesta jove cantant de 21 anys. És cert que la seva mort ha commocionat el món de la música a Portugal, ja que Sara Carreira era una de les artistes amb més futur dins del panorama musical.

La cantant viatjava en cotxe amb la seva parella quan es va produir un fatal accident. Aquest tràgic succés va tenir lloc a l'autovia A1, prop de la sortida per Cartaxo. L'escassetat de visibilitat pels forts temporals de pluja podria haver estat el motiu principal.

L'accident no només va afectar el cotxe de la víctima, sinó també a quatre vehicles més. Una autèntica tragèdia que ha commocionat tot Portugal. Les autoritats lusitanes estan encara investigant les causes de la col·lisió. Possiblement, un dels vehicles va perdre el rumb i va provocar un xoc en cadena.

És cert que els mitjans espanyols han fet ressò d'aquesta mort, però és exagerat afirmar que Belén Esteban està completament en xoc per la pèrdua de la jove cantant portuguesa.

Família d'artistes

Una autèntica llàstima aquesta mort, ja que diversos mitjans portuguesos han afirmat que la jove era una gran persona, que a més tenia molt carisma i molt futur dins de la indústria musical.

La jove estava arrelada a la música des de ben petita. De fet, el seu pare, Tony Carreira, és un artista portuguès que ha aconseguit vendre més de 4 milions de còpies dels seus treballs discogràfics. És per això que tot Portugal s'ha quedat sense paraules després de veure aquesta trista notícia. Els familiars de Sara han rebut missatges de condol a través de les xarxes socials. 


Comentaris

envia el comentari