Muntatge Daniella Bustamante amb el seu pare, David Bustamante

David Bustamente, sense paraules en assabentar-se que la decisió va ser de Daniella

Daniella Bustamante va ser l'encarregada de donar a conèixer un fet important a la família

Daniella Bustamante, filla de Paula Echevarría i David Bustamante, ha estat notícia aquests dies. De fet, ha aparegut molt maca i feliç en la celebració dels casaments d'or dels avis materns.

Avui, però, és actualitat perquè s'ha revelat una cosa que ha fet. En concret, s'ha descobert que va ser ella qui va decidir anunciar Javier Castillo, Poty, que seria el padrí de Micky, el seu germà. Una decisió que segur que no deu haver fet gaire gràcia al seu pare que, ja que fa anys que no es parla amb el coreògraf.

Daniella Bustamante comunica una notícia rellevant

La filla de Busta està desitjant que arribi l'11 d'abril, ja que el petit de la família complirà el primer any. Ho celebraran amb una festa, que precedirà la que s'espera que s'organitzi per al dia del bateig. No se sap quan es durà a terme, però sí que se sap qui serà el padrí: Poty.

El coreògraf i la seva dona són molt amics de la Paula i la seva parella, Miguel Torres. És cert que l'exmarit de l'actriu va ser qui els va presentar i va aconseguir que forgessin aquest vincle, però l'han mantingut després de separar-se.

Paula Echevarría i Daniella, amb els ulls pixelats
Daniella Bustamante va donar la bona notícia a Poty. | Instagram 

Tan estreta és la relació entre les dues parelles que s'ha pensat en Javier per exercir un paper tan rellevant. És més, sembla que va ser la primogènita d'Echevarría qui va posar el seu nom sobre la taula. A més, també es va encarregar de comunicar la notícia a l'amic de la família.

Castill ha explicat la manera com va passar: «Estava assegut a la part del darrere del cotxe amb la meva dona i Daniella estava asseguda entre tots dos. Va dir que guardéssim silenci que diria una cosa. Va ser molt emotiu i ens va fer moltíssima il·lusió a tots».

De la mateixa manera ha afirmat que «Paula i jo som molt bons amics des de fa anys i Miki és una alegria. Tothom a la família i els amics està feliç amb ell. Em fa moltíssima il·lusió que m'hagi encomanat aquesta missió».

Missió que aquests dies l'actriu s'ha encarregat de revelar públicament. Ho ha fet penjant una fotografia a les xarxes en què el seu fill, vestit de Batman, és als braços del coreògraf. L'ha acompanyat del text següent: «Amb el seu padrí».

Imatge d'Instagram de Paula Echevarría.
Daniella Bustamante estaria feliç amb la identitat del padrí del seu germà. | CatalunyaDiari 

Daniella Bustamante i el gest que podria haver molestat

La decisió i actuació de Daniella potser no ha agradat gens a David. El motiu és que ell i Poty fa molt de temps que no parlen. Exactament, des que Busta i Paula es van separar.

Mai ha sortit a la llum per què es van distanciar, ja que havien forjat una gran amistat després de coincidir a 'Operación Triunfo'. Això sí, sempre s'ha rumorejat que es podria haver produït perquè al cantant no li va agradar res allò que va fer el seu amic. En efecte, que recolzés el romanç entre la seva ex i Miquel Torres.

L'elecció del coreògraf com a padrí podria haver molestat l'artista, ja que la relació amb ell és inexistent. És una pena, però la vida és això, passen coses que no ens esperem».

«Ara mateix no crec que sigui important parlar-ne. Ha passat tant de temps que no dona més de si».