Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco

David Flores Carrasco, clau perquè la seva mare perdi en molt poc milers d'euros

L'últim moviment de David Flores pot suposar una fortuna per a la seva mare

David Flores Carrasco s'ha convertit en el nou malson de la seva mare gairebé sense buscar-s'ho. Des que el fill menor de Rociíto va decidir viure amb el seu pare, la filla de Rocío Jurado no manté cap mena de relació amb ell.

Malauradament, Rocío Carrasco s'ha perdut els millors moments de la seva vida. Més d'una vegada hem pogut veure com se'n lamentava a la televisió.

Primer pla de David Flores
David Flores s'ha distanciat del tot de la seva mare. | GTRES 

«Per mi els meus fills han estat el més important. El meu nen és la tendresa personificada. Moria per la seva mare... Parlo d'ell sense pena perquè sé que és feliç», va dir amb tristesa durant la seva docusèrie.

Però Rociíto no s'esperava que, setmanes després, David Flores actuaria en contra seva. Per a la dona de Fidel Albiac, aquest darrer moviment del seu fill respon a una venjança personal que Antonio David Flores manté contra ella.

«La meva pena amb ell és per la utilització que ha patit», va assegurar durant l'emissió de 'Rocío: Contar la Verdad Para Seguir Viva'. Ara, aquestes paraules estan cobrant més sentit que mai.

David Flores porta la seva mare davant la Justícia

David Flores ha decidit reclamar allò que és seu. El passat mes de maig del 2021, el jove i el seu pare van interposar una denúncia contra Rociíto per un suposat impagament de la pensió.

Segons ha pogut saber 'Caso Abierto', el canal d'investigació i successos de 'Premsa Ibèrica', la Justícia ja s'ha pronunciat. Després de diversos recursos, el jutjat número 3 d'Alcobendas ha declarat culpable Rocío Carrasco d'«un delicte d'abandonament de família».

Com es pot llegir a l'escrit d'acusació de la Fiscalia Provincial de Madrid, la dona de Fidel Albiac fa quatre anys que no paga la pensió a David Flores.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco
David Flores Carrasco i el seu pare porten Rociíto davant la Justícia. | CatalunyaDiari 

El 2018, el Jutjat de Violència número 1 d'Alcobendas va sentenciar que Rociíto havia de passar al seu exmarit una quantitat de diners destinats a la manutenció del seu fill menor. Però això és una cosa que mai va passar.

Després de formular alguns pagaments, la filla de La Jurado va decidir deixar de fer-ho. Ara, la Justícia considera que aquests fets són «constitutius legalment d'un delicte d'abandonament de família previst i penat als articles 227.1 i 227.3 del Codi Penal».

Una decisió que, sens dubte, pot portar conseqüències fatals a la mare de David Flores. En aquest sentit, ben aviat Carrasco podria veure com el seu patrimoni disminueix considerablement.

Milers d'euros en joc

David Flores és conscient que els seus actes poden portar greus conseqüències a la vida de Rocío. En espera de l'escrit de la defensa de Carrasco per poder finalitzar la instrucció, la Fiscalia ja s'hi ha pronunciat.

Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós
David Flores només demana allò que és seu. | Europa Press 

En el seu escrit d'acusació, l'organisme demana a l'autora del delicte una condemna de 18 mesos de multa amb una quota diària de 20 euros. En altres paraules, una multa de 10.800 euros.

A més, sol·licita que la filla de Rocío Jurado sigui condemnada a pagar 8.200 euros més per les quotes de la pensió de David Flores Carrasco. Quotes no ha pagat durant aquests quatre anys, més els interessos oportuns.