IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

David Bustamante i Yana Olina, enxampats passejant per Gijón

El cantant ha gaudit de la companyia de la ballarina durant el primer concert de la seva gira del seu nou àlbum 'Héroes en tiempos de guerra'

David Bustamante ha recuperat la seva relació amb la ballarina Yana Olina
David Bustamante ha recuperat la seva relació amb la ballarina Yana Olina | INSTAGRAM

Aquesta setmana ha tornat a ser notícia la mala relació que manté David Bustamante amb la seva exdona Paula Echevarría. Sembla que la distància és cada cop més gran, i no es preveu una reconciliació.

Mentrestant, el cantant càntabre ha aparegut a les portades de la premsa rosa, fruit d’unes fotografies en les quals apareix amb Yana Olina amb una actitud molt afectuosa. Feia mesos que s’havien encès els rumors d’una possible relació de la ballarina amb l’artista, però fins ara no havien tornat a aparèixer junts públicament.

Amor, distància i reconciliació

Després de la ruptura amb la seva dona i d’alguns apropaments fortuïts, semblava que David Bustamante tornava a sentir la il·lusió de l’amor gràcies a la ballarina russa Yana Olina, amb qui va participar —i va guanyar— en el programa 'Bailando con las estrellas'.

Era evident l’atracció que hi havia entre ells a la pista de ball, i també fora del programa, ja que va fotografiar-se a la parella passejant per Madrid en una actitud molt amorosa. Ambdós van procurar mantenir allunyada la seva intimitat dels mitjans de comunicació, i de fet no van arribar a fer cap declaració al respecte. Més endavant la parella ens va deixar desconcertats, ja que van deixar de compartir publicacions junts a les seves xarxes socials.

No obstant això, fa un mes Olina va dedicar un missatge al cantant a través del seu perfil d’Instagram, i els rumors van tornar a aparèixer ràpidament.

Han estat enxampats a Gijón

Tal com hem esmentat amb anterioritat, avui la parella ha estat portada de la revista '¡Hola!' on els podem veure abraçats i molt propers mentre passegen per Gijón, on Bustamante ha començat la gira del seu nou àlbum discogràfic titulat 'Héroes en tiempos de guerra'. Olina ha volgut acompanyar-lo en tot moment per fer-li arribar els ànims que l’artista necessita.

Yana Olina ha acompanyat al cantant al seu primer concert a Gijón
Yana Olina ha acompanyat al cantant al seu primer concert a Gijón | INSTAGRAM

 

Gràcies a aquesta notícia hem pogut comprovar que la ballarina forma part del dia a dia del seu xicot, i que està totalment involucrada en la carrera professional d’aquest. Fins i tot balla i canta totes les cançons.

Destinació Cantàbria

Després d’aquesta primera actuació, ambdós van dirigir-se a la localitat natal del cantant, on van celebrar els seus respectius aniversaris amb la companyia de la família i els amics de Bustamante.

Encara que haurem d’esperar que algun dels dos faci pública la seva relació, el cert és que David Bustamante torna a tenir una oportunitat per refer i gaudir la seva vida amorosa.


Comentaris

envia el comentari