IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La curiosa trobada entre Toni Comín i Pamela Anderson en un acte polític

L'actriu ha demostrat, a través de les xarxes socials, ser una ferma defensora de la causa catalana

Actriu i exconseller van coincidir en un acte polític a Brusel·les
Actriu i exconseller van coincidir en un acte polític a Brussel·les | Twitter (@toni_comin)

L'exconseller de Salut a Catalunya, Toni Comín, que va haver de fugir a Bèlgica després que se celebrés el referèndum sobre la independència catalana l'1 d'octubre de 2017, va conèixer el passat dilluns, 25 de març, a la coneguda actriu nord-americana Pamela Anderson. L'actriu, defensora del moviment independentista català, i Comín van coincidir a Brussel·les a la conferència que es va celebrar sobre el Moviment Democràcia a Europa 2025.

Tal com ha recordat Comín als seus seguidors, Anderson ja va mostrar el seu suport a la 'causa catalana' el 2017 quan va compartir, a través del compte de la seva fundació, on indicava que «els catalans s'han sentit reprimits durant molt temps i havien de fer alguna cosa» perquè han estat molt de temps aguantant que el Partit Popular els «mostrés un dit», ja que, segones el seu parer el PP «treballa sobre la base de la provocació». També assenyala que «la idea que Espanya és un país unit és un mite».

En el comunicat, Anderson assegurava que «no és una idea dolenta» que Catalunya sigui independent «si es gestiona de manera apropiada, i no és la fi del món». Tot seguit afegia que els arguments de la Corona espanyola per defensar la unitat d'Espanya «són inútils i un fracàs» i ha afegit que els catalans «haurien de tenir una oportunitat de tracte just, similar al del referèndum per la independència escocesa al Regne Unit».

Una trobada «no prevista»

Així doncs, Comín va comunicar als seus seguidors de Twitter la sorprenent trobada que havia tingut amb l'actriu i assegura que rebre suports «tan inesperats és la prova que per estar amb la nostra causa només cal una cosa: ser demòcrata».


Comentaris

envia el comentari