Rocío Flores i el seu germà David Flores

El calvari de David Flores, fill de Rocío Carrasco: «Està patint molt»

El jove necessita parlar amb la seva mare per arreglar la situació

Les víctimes del documental de Rociíto poden comptar-se per desenes, però, sens dubte, els més perjudicats han estat els seus fills: Rocío i David Flores. La jove col·labora periòdicament a 'El programa de Ana Rosa', i allà va relatar l'infern que estava vivint des que la seva mare va decidir protagonitzar 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' La neta de la Jurado va enfrontar-se a l'huracà Carrasco en ple directe: «Ja n'hi ha prou. No puc més».

Els seus companys es van quedar molt sorpresos davant aquest comportament, i molts d'ells no van dubtar a donar la cara per ella, de fet, Joaquín Prat, presentador de l'espai, s'ha vist obligat a donar els detalls de com es va produir l'inesperat arravatament de Rocío Flores. Segons ell, ni el programa, ni ningú del seu entorn la va animar perquè fes el pas: «S'ha dit que ho va fer animada pel seu pare, per intentar rebaixar la pressió mediàtica. A mi el que em diuen és que, ell li va dir a la seva filla que no fes. Que no digués el que va dir. No sé si és veritat o no. El que li va recomanar, és que no es fiqués en aquest rebombori».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que les paraules de Rocío Flores han marcat un abans i un després en la història de la seva progenitora, ja que gran part del públic s'ha posicionat a la banda d'ella, i estan convençuts que Rociíto és incapaç de veure la realitat de forma objectiva. Mentrestant, David Flores, el seu altre fill, està travessant per un moment crític i és que, segons s'ha explicat, sempre ha tingut molt bona relació amb la seva mare. És més, la mateixa Carrasco s'ha desfet en elogis cap al seu petit: «el meu nan moria per mi. És un ésser molt especial».

No obstant això, la repercussió que està tenint el testimoni de Rociíto, li ha desestabilitzat per complet, fins i tot, la seva germana ha demanat ajuda als periodistes perquè rebaixin el to, i la vida del seu germà pugui tornar a poc a poc a la normalitat: «Ja no puc més, ni puc jo, ni pot David. La situació a casa meva ja és insostenible. És tot molt injust».

El fill de Rociíto pateix l'absència d'Olga Moreno

Rociíto presumeix d'haver compartit la custòdia dels seus fills amb Antonio David pel bé dels nens: «És una cosa que decideixo jo, no ho dicta cap jutge». Rocío i David Flores van començar a viure amb el seu pare l'any 2003 i, en aquella època, el tertulià ja havia començat una relació amb la seva nova dona: Olga Moreno. I, des del primer moment, van gaudir d'un vincle molt especial amb ella.

La neta de la Jurado sempre s'ha referit a l'Olga com «la meva segona mare» encara que, ella assegura que mai li ha intentat robar res a Rocío Carrasco: «Mai m'han dit mare. Únicament he gaudit d'ells, perquè són per gaudir-los». David sempre ha estat molt unit a la dona del seu pare, però, tanmateix, en aquests moments tan complicats, no pot gaudir del seu suport, perquè es troba concursant en 'Supervivientes 2021'.

Per aquest motiu, la seva germana ha confessat que «està patint molt», i li ha pregat a Rocío Carrasco que es posi en contacte amb ells per intentar solucionar la situació abans que sigui massa tard. Però, per la seva banda, la filla de 'la més gran' ha fet cas omís a la crida de la seva petita. No obstant això, gairebé falten hores perquè se sotmeti a la seva primera entrevista en directe, i el públic està expectant per veure com intenta justificar aquest menyspreu.

L'aparició de Rocío Carrasco a Telecinco estarà capitanejada per Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, ja que els dos presentadors han donat la cara per ella des que s'emetés el primer episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Així que, no seria d'estranyar que intentessin silenciar el patiment de David Flores per evitar l'escàndol.