Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco envia una seriosa advertència a la seva mare Rociíto

El jove David Flores Carrasco no pot més

David Flores Carrasco està saturat de les constants informacions sobre la seva família i també dels conflictes latents entre els pares. Precisament per aquest motiu està disposat a fer un pas important com és acudir a la justícia. Ho farà si Rocío Carrasco, la dona que li va donar la vida, l''utilitza a ell per carregar contra el seu pare, Antonio David.

Pel que sembla, ell hauria acordat amb el seu progenitor emprendre accions judicials contra ella si treu a la llum certs documents. En concret, si fa públics els que demostrarien que el malagueny «va usar el seu fill» per fer mal a la seva ex separant-los per sempre.

David Flores Carrasco actuarà contra Rocío Carrasco

David Flores Carrasco ha vist que aquesta setmana la seva mare el va treure a col·lació. Exactament, quan va ser preguntada a 'Sálvame' per la raó per la qual no té relació amb el seu fill, va ser molt clara. I és que va exposar: «El tema del meu fill se sabrà per mi i ho demostraré, quan i on no ho sé».

«He de demostrar-ho, igual que amb el cas de la nena, perquè hi ha una trama al mig molt grossa. No puc entendre com una administració pública es pot prestar a canviar el padró del meu fill sense la meva autorització, de manera unilateral. L'ésser i l'Olga van empadronar el meu fill sis mesos abans del meu casament sense el meu consentiment».

A això va afegir: «Ja he demanat judicialment que algú m'expliqui el perquè a un fill meu se'l empadrona per canvi de residència a Màlaga sense permís de la mare. Si hi ha un document signat per mi, és una signatura falsa. Si no existeix això vull que se m'expliqui com un funcionari empadrona un menor de manera unilateral».

Aquesta 'advertència' de Rocío de treure a la llum la veritat per explicar el distanciament amb David ha generat conseqüències. Segons publica La Razón, el jove i el seu pare haurien estat parlant sobre l'assumpte. I han arribat a una conclusió: prendre mesures legals.

Suposadament, ha indicat aquest mitjà que el noi tindria la intenció d'actuar contra Rociíto davant dels tribunals. Ho faria si aquesta treu a la llum documents relacionats amb ell perquè considera que atemptarien contra el seu honor i la seva intimitat.

Encara més, s'ha vingut a subratllar que Antonio i David Flores Carrasco han decidit prendre aquestes mesures per evitar que segueixi parlant. Específicament per aconseguir que no torni a deixar la seva exparella en evidència pel seu comportament.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco
David Flores Carrasco, com el seu pare, vol frenar judicialment Rocío Carrasco.   | CatalunyaDiari

Caldrà esperar per veure si aquesta 'decisió' dissuadeix o no la filla de 'La més gran' de continuar donant testimoni. No obstant això, tenint en compte la seva situació actual, potser no la tira enrere i decideix novament carregar contra el seu ex. Un home a qui ha acusat de maltractaments i de violència vicària.

David Flores Carrasco ja ha demandat abans Rocío Carrasco

David Flores Carrasco, amb aquesta postura esmentada, deixa de manifest que està disposat a carregar contra Rociíto una altra vegada. Diem una altra vegada perquè recentment va demanar pena de presó per a ella per l'impagament de la pensió alimentària durant un temps. En efecte, va sol·licitar un any de presó i 15000 €.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
David Flores Carrasco ja ha havia pres mesures abans contra Rocío Carrasco.   | Catalunya Diari

Una 'curiosa' petició per part del jove si tenim en compte que no ha actuat igual contra el pare. I és que aquest també té posada una demanda per part de la seva ex per impagament de manutenció. Demanda que ha derivat en un cas de presumptes delictes d'insolvència punible i estafa processal.